Hovudside

Hva Season Bør Apple Trees plantes?

by Walther

Hva Season Bør Apple Trees plantes?

Deilig, frisk frukt ikke den eneste grunnen til å plante et epletre i hagen din. Epletrær også bidra til å skygge et verksted og gi et sted å henge et dekk swing for barna. Men før du kan nyte de mange fordelene, må du sørge for en sunn treet ved å finne den beste planting tid for ditt område.

Tidsramme


Epletrær saplings og filialløse, bør nakne røtter pisker plantes tidlig på våren, gjennom mars og april i nordlige områder. I sørlige klima med milde temperaturer og fuktig vær kan unge trær plantes i høst og gjennom vinteren for en ekstra forsprang før den påfølgende våren kommer.

Spesifikasjoner


For best resultat, transplantere et sunt, året gammel sapling fra en barnehage. Velg et tre som allerede står mellom fire og seks meter høy. Grav et hull 2 ​​meter dyp og to ganger den eksisterende rotsystem diameter.

Betraktninger


Unngå å transplantere trær med tørkede røtter av soaking røttene i vann for en hel dag før transplantasjonen. Du bør også unngå å plante i ekstrem varme eller kulde, tørke og når jord er veldig våt, da dette kan sjokkere saplings vant til skjermet liv i veksthus.