Hovudside

Bag Worms som angriper treet de minste

by Walther

Bag Worms som angriper treet de minste

Bag ormer er insekter som lever av eviggrønne og løvfellende trær. Du kan vanligvis identifisere dem ved kjegle-lignende, silke kokong de veve og bruke til å feste til trærne der de hjemsøke. Når et tre er infisert, de pose ormer spise sine blader og stilker inntil treet er nesten nakne. Selv om ingen treet er helt immun mot bag ormer, er det noen trær som horticulturalists vurdere bag orm motstandsdyktig.

Green Giant


Den grønne kjempen er en Thuja bartre som fikk sitt navn på grunn av sin raske vekst syklus. Den vokser mellom 3 og 5 meter hvert år inntil nå modenhet på ca 50 meter høy og ca 15 meter bred. Denne hardføre eviggrønne er blant en sjelden gruppe av trær som er bag orm og hjort resistente. Grønne kjempen er tørke tolerant og vokser i ulike grunnforhold som finnes i sone 5 og 8. Plant den i dyp jord med god drenering og nyte utseendet på sin dype grønne blader og lys, behagelig duft. Den grønne giganten gir en ideell hekk.

Hinderløp


Den hinderløp er en Thunja bartre og en nær slektning av den grønne kjempen. Ita € ™ s en rask voksende eviggrønne som vokser inn i en naturlig pyramideform. Treet vokser et gjennomsnitt på 2 meter per år med en total høyde på ca 35 fot når fullvoksen. Den har dyp grønn, aromatisk bladverk. Det tåler ekstreme værforhold, som vind, regn og snø, uten å pådra seg betydelige skader. Ifølge Organic Gardening, er hinderløp både hjort og bag orm motstandsdyktig. Dyrke det i sone 5 for best resultat, og plante trær minst 10 meter fra hverandre for å gi rom for spredning.

Chinese Juniper


City tjenestemenn fra Parsons, lister Kansas kinesisk einer blant evergreens anbefalt for urban planting. Selv uten regelmessig beskjæring, kan treet vokse minst like høye som 30 meter og så bredt som 10 fot, byens embetsmenn tror de kan opprettholde det slik at det fortsatt er relativt kompakt i størrelse for store planting flekker. Treet er også foretrukket fordi det er posen orm motstandsdyktig. Den har grønne, diamantformede blader. Kinesiske einer produsere en overveldende duft som mange mennesker finner ubehagelig, sier Flori data. Plant den i sone 3 til 9 i områder med full sol, men forventer hardførhet skal minimeres i sone 3.