Hovudside

Hvordan måle et vindu for en Air Conditioner

by Walther

Hvordan måle et vindu for en Air Conditioner

Legge til et vindu klimaanlegget til ditt hjem kan bidra til å avkjøle et bestemt rom uten å ha deg fullstendig overhaling hjem air-condition-systemet. Når du velger et vindu air-condition enhet, må du velge et vindu som vil passe enheten. Mens de fleste vinduer i ditt hjem kan se det samme, bør du måle dem for å være sikker på at et klimaanlegg passer ordentlig inne. De fleste vindu klimaanlegg er en bestemt størrelse. Hvis rommet som du ønsker å kjøle ikke har en passende vindu, må du kanskje velge en vegg klimaanlegget.

Bruksanvisning


•  Velg et vindu for å måle som vil resultere i minst mulig innsyn tapt. Legge til et vindu air-condition enhet vil resultere i tapt lys og visning i rommet.

•  Åpne vinduet. Frigjøre låsen og skyv den nederste halvdelen av vinduet opp.

•  Mål innsiden bredden og høyden av vinduet. Ta målinger med et målebånd ved å plassere den på de innerste delene av vinduet casing.

Tips og advarsler


  • Sjekk alltid klimaanlegg du har tenkt på å kjøpe for å sikre at de vil kjøle rommet ditt effektivt. For eksempel, trenger en 400 kvadratmeter plass et gjennomsnitt på 7000 BTU å kjøle rommet.