Hovudside

Om Lennox Two-Stage Gas Furnace

by Walther

Lennox International, Inc., som har hovedkontor i Richardson, Texas, produserer hjem komfortprodukter, inkludert to-trinns gass ovn. En to-trinns gass ovn fungerer nesten som to individuelle ovner. Den første fasen opererer under mildvær og bare produserer nok varme til å holde hjemmet ditt varmt. Den andre fasen branner når det blir virkelig kaldt, og gir deg ekstra varme. Som i 2011, gjør Lennox fire modeller av gass totrinns ovner. Du kan kjøpe Lennox produkter fra autoriserte forhandlere.

G61V Model


Den G61V høyeffektive gass ovn er del av Elite-serien av ovner, som er Lennox mid-range av ovner. Den har en primær og sekundær varmeveksler. Den har en vifte som kontinuerlig kjører på lav hastighet, og gir deg en jevn mengde varme og luftstrøm. Denne ovn har en årlig drivstoffutnyttelse effektivitet (AFUE) rangering på 95 prosent, noe som indikerer at den totale effektiviteten av ovnen. Det er også Energy Star karakter. Dette er en dual-fuel gass ovn, noe som betyr at det kan kjøres på både gass og elektrisk (varmepumpe). Du får fem års garanti på deler og livstidsgaranti på varmeveksleren.

SL280V Model


Den SL280V variabel hastighet gass ovn er del av Lennox topp-end Signatur serie av ovner. Den har en variabel hastighet viftemotor, som både reduserer fuktighet i inneluften og gir deg konstant luftstrøm. Denne ovn har en AFUE rangering på 80 prosent, og det er dual-fuel aktivert. Den leveres med SURELIGHT kontrollkortet, som går selvdiagnostiserende tester på ovnen, og silikon nitrid SURELIGHT tenner. Du får 10 års garanti på deler og en 20-års garanti på varmeveksleren.

G61


Elite-serien G61 gass ovn har en AFUE rating på 95 prosent, og det er Energy Star karakter. Det er også dual-fuel stand, og den har en primær (Duralok Plus) og sekundære varmeveksleren. Skapet er isolert for å redusere varmetapet og redusere støy. Den leveres med SURELIGHT tenneren og kontrollkort. Du får en livstidsgaranti på varmeveksleren og en fem års garanti på deler.

G60


Elite-serien G60 gass ovn har en AFUE rating på 80 prosent, og den kommer med en isolert kabinett. Det er dual-fuel aktivert. Det har den Duralok Plus varmeveksler, som er laget av ArmorTuf stål, og det kommer også med SURELIGHT kontrollkortet og tenner. Du får 20 års garanti på varmeveksleren og en 5-års garanti på deler.