Hovudside

Hva er årsaken til Innendørs Plant Leaves Turn Brown?

by Walther

Hva er årsaken til Innendørs Plant Leaves Turn Brown?

Innendørs planter gir flere fordeler til boliger, kontorer og andre lukkede områder. Ikke bare gir de en estetisk appell, men de også forbedre kvaliteten på luften ved å fjerne giftstoffer og innføre høy kvalitet oksygen i miljøet, i henhold til grønne planter for grønne bygninger hjemmeside. Mens innendørs planter er gunstig for boliger og bedrifter, kanskje ikke riktig omsorg for disse plantene føre sine blader for å bli brun.

Lett


Mens ulike arter av planter etterspørselen varierende mengder sollys, alle planter krever lys for å trives. Hvis din innendørs anlegg begynner å brun langs tuppen av bladene, sjekk beliggenheten for å avgjøre om den mottar rikelig med lys hele dagen. For å bestemme mengden av lys din spesielle planten krever, Backyard Gard nettstedet har en søkbar database over vanlige innendørs / utendørs planter og deres lette krav. Hvis du er i tvil, ta kontakt med din lokale gartneri og spør om de krav belysning for plantearter du har.

Vann


Som alle levende organismer, planter trenger vann for å vokse sunne og sterke blader. Vanligvis forlater anlegget begynner å visne eller henge ned før du slår brun på grunn av mangel på vann. Imidlertid, dersom anlegget ikke er regelmessig vannes, de hengende bladene begynner å få en matt farge som til slutt går over i brunt, døde blader. Ikke alle planter krever like mye vanning, og over-vanning en plante kan gjøre så mye skade som under-vanning det. En annen grunn til bruning innendørs plante blader er jorda ikke holde på vann lenge nok til rotsystemet til å suge opp væsken. Hvis du bruker jord som er sand, kan vannet være drenering gjennom det for fort. For å bøte på dette problemet ved å øke tettheten av jordsmonnet ved å plassere organisk materiale, så som kompost, i potten. Dette gjør at jordsmonnet til å holde på vann i en lengre tidsperiode.

Fuktighet


Mangel på fuktighet er en vanlig sykdom i tropiske planter, som utviklet seg i områder av verden med høy luftfuktighet. Hvis du oppdager din tropisk plante begynner å brun eller visne, øke luftfuktighet på bladene ved å spraye vann direkte på bladene med en sprayflaske. Utføre dette anlegget vedlikehold hver dag. Hvis dette ikke forbedre fargen og kvaliteten på anlegget blader, sjekk for å sikre jordtype og potten størrelse er tilstrekkelig for anlegget.