Hovudside

Maleri Med Krakeleringslakk

by Walther

Gi din stue eller møbler en ny-gamle utseendet ved hjelp av en knitre medium. Knitrende er den nyeste trenden i maleri og gir deg muligheten til å lage dine vegger og møbler en gammeldags look med liten innsats. Denne teknikken er ganske enkelt og vil gi stil og et land levende preg til ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Maling vegger eller møbler med en latex satin vegg basen med en rulle. Velg en lys nok for knitre medium for å dekke samtidig være synlig farge. La det tørke over natten. Sette ned et tøystykke under møbler og langs kanten av gulvet før du begynner.

•  Tape av eventuelle deler av veggen eller møbler du ikke vil at knitre medium å røre. Ved hjelp av din pensel, påfør ett strøk med knitre medium til området. For vegger og større områder bruke en berg. La det tørke i ca en time.

•  Maling over knitre medium etter at den har tørket med din opprinnelige maling farge. Bruk en pensel for større sprekker eller bruk en naturlig hav svamp for mindre, hårfine sprekker. Malingen vil begynne å krakelere umiddelbart.

Tips og advarsler


  • Hvis male på tre, bruke en sealer før påføring av maling og knitre medium.
  • Alltid jobbe på rene og tørre overflater for en bedre finish.