Hovudside

Conair Fabric Steamer Instruksjoner

by Walther

Den Conair Fabric Steamer bidrar til å fjerne rynker fra delikate stoffer. T-formet munnstykke av Conair Fabric Steamer har flere dampstråler som produserer en kontinuerlig strøm av damp for å bidra til å fjerne de tøffeste rynker. Etter installasjonen vil Conair Fabric Steamer raskt produsere damp til bruk i hjemmet.

Montering av Steamer


Den Conair Fabric Steamer kommer i flere brikker som må settes sammen før bruk. Inkludert i esken er dampkokeren enhet, dampbåten slange, tre metallstenger som brukes til håndtaket, tre plast forbinder stykker for håndtaket og en T-dyse vugge til å holde slangen.

For å montere maskinen plassere metallstang som er merket "1" inn i beholderen på baksiden av dampkokeren enheten. Plasser en koblingsstykke på den første stang og sett metallstang som er merket "2" i toppen av koplingsstykket. Plasser en koblingsstykke på den andre stang, og sett metallstang som er merket "3" i toppen av koplingsstykket. Sørg for at alle de håndterer deler er sikre. Til slutt skyver T-dyse på toppen av den tredje stang.

Når håndtaket er satt sammen, feste slangen til dampbåten enhet. For å feste slangen, plasser slangen lokket inn i forbindelse stykke på toppen av dampbåten enhet. Vri slangen klokken til den låses på plass. Den andre enden av slangen er det håndtak som er plassert i T-dyse holderen.

Fylle vannbeholderen


Ta tak i vanntanken plassert på forsiden av dampenheten og trekk den ut. Vend beholderen og ta ut vannventilen ved å skru den. Fyll beholderen med kaldt vann til streken. Ikke bruk varmt vann, og ikke overfylle beholderen, da dette kan skade dampbåten.

Sett på ventildekselet og sett den tilbake på dampbåten enhet. Pass på at beholderen sitter ordentlig på dampenheten basen.

Bruke Steamer


Før du kobler til Conair Fabric Steamer til et strømuttak, må du kontrollere at slangetilkobling er forsvarlig festet til dampanlegg og ikke vridd eller har noen knekk. Sjekk at vannbeholderen er riktig satt inn i basen. Plugg strømledningen inn i en stikkontakt og slå på strømbryteren. Vent omtrent et minutt for damp til å bli produsert i dampbåten.

Hold slangehåndtaket med dampstråle vendt bort fra deg for å hindre skade. Plasser de dampstråler på undersiden av duken og sakte gå til toppen av stoffet. Når du kommer til toppen av stoffet, fjerne dampstråle og glatte stoffet med hånden. Gjenta prosessen etter behov for å fjerne rynker fra stoffet.