Hovudside

Hvordan Ordne blomster enkelt

by Walther

Hvordan Ordne blomster enkelt

Når du ser på en hytte hage i blomst du se alle typer, farger og høyder på blomster og grønne vokser sammen i harmoni - et bevis på at det ikke er behov for formelle regler når det kommer til blomst arrangere. Enten du arrangerer ferske borekaks fra din egen hage eller prøver å få mest mulig ut av en dagligvare-butikk bukett, det viktigste verktøyet i lett blomsterarrangementer er din egen kreativitet.

Bruksanvisning


•  Finn en uvanlig eller ikke-tradisjonell container for å sette din enkel blomsteroppsats inn, for eksempel en vintage bolle eller en krystall vann mugge. Ved hjelp av en iøynefallende container vil legge et blikk av profesjonell kreativitet til et enkelt arrangement. Vask beholderen med såpe og vann og skyll den godt.

•  Plasser en floral frosk i bunnen av beholderen. Floral designer Wen Zientik-Sico foreslår å bruke frosker i stedet for floral skum fordi de er lettere å jobbe med og flytte stammer rundt på, har de ikke gitt noen rot og er rimeligere i det lange løp. En frosk er typisk laget av glass eller metall, og setter seg på bunnen av vasen. De oppreist toppene i frosken hold stilkene på plass og gjør arrangere enklere. Blomster frosker kan vanligvis finnes i blomster forsyning delen av håndverket butikker.

•  Forbered blomstene ved å kutte av 1 til 3 inches av stammen med en skarp saks. Skåret i vinkel for å eksponere den største mengden av åpne enden til vannet. Fjern alle lavtvoksende blader som ellers ville bli nedsenket i blomster container.

•  Ordne blomster i hvilken måte er attraktivt for deg. En vase fylt med én type og farge på blomsten er vakker og så lett som det blir. Blande flere typer blomster i en tilfeldig måte som om du bare plukket dem alle fra hagen din. Blande to kontrasterende farger av blomster ved å sammenkrøll en farge sammen og omgi dem med et enkelt lag av det andre.

Tips og advarsler


  • Plasser ett enkelt dramatisk blomst inne i en klar, over-sized vase for en uvanlig ordning.
  • Kutt stilkene kort, rundt seks inches, og plassere dem i en kort, bred vase. Inkluderer grener av etterfølgende vinstokker som kaprifol og engelsk eføy og la vinrankene å henge ned mot bordet.
  • Klase flere bud vaser sammen og fylle hver med en enkelt stamme fra din egen hage. Ting som Coleus eller geranium blad, en lavendel blomst eller en bregne frond er alle egnede prøver for en enkel blomsteroppsats.