Hovudside

Screen dørlukker versjons Instruksjoner

by Walther

Screen dørlukker versjons Instruksjoner

En skjerm dørlukker er en fjær eller hydraulisk mekanisme på toppen eller midt på skjermen døren som holder det fra slamming stengt. Utgivelsen fart dikterer hvor lenge eller mykt jo nærmere lukker døren. Som de nærmere aldre, kan dens kontroll av utgivelsen fart svekkes, slik at døren å smelle igjen. For å bøte på dette, kan du fjerne et stykke av den nærmere og justere den til dekselet utgivelser på den hastigheten du ønsker.

Bruksanvisning


•  Trykk på skjermen døren ut seks inches bort fra deg, så la det gå så det stenger på egen hånd. Dette vil føre til at skjermen døren nærmere å slippe, så døren kan lukkes.

•  Skru ut nærmere justeringsskrue og fjerne det. Åpne døren igjen og la det lukke hele veien slik at jo nærmere er helt engasjert.

•  Sett inn nærmere justeringsskruen tilbake på nærmere og slå den en gang. Åpne døren og la det nær å vurdere nærmere utgivelsen hastighet.

•  Fortsett å dreie skruen en kvart omdreining om gangen, åpne døren og la den tett etter hver tur. Stopp når nærmere utgivelsen hastigheten er på det nivået du ønsker.