Hovudside

Hvordan lage en Avfetting Tank Fra PVC

by Walther

Hvordan lage en Avfetting Tank Fra PVC

Avfetting tanker trenger ikke nødvendigvis å være rustet til å utføre noen annen funksjon enn å holde væske. Nedsenking fremgangsmåte for avfetting kan være så enkelt som å suge de delene som skal renses i en vaskebadet, og skrubbing delene for hånd for å fjerne rester. PVC er en billig og slitesterkt materiale som kan fungere som en utmerket komponent av avfetting tank.

Bruksanvisning


•  Bestem de ønskede målene til avfetting tank å finne ut hvilken størrelse PVC-plater for å kjøpe og hvordan å klippe dem. Du trenger ett ark for bunnen, og fire stykker for å gjøre hver av de fire sidene. Vær sikker på at de fem bitene passer sammen for å lage en lukket og sikker kar.

•  Lag et hull størrelsen på spissenden med hullsagen på bunnen av en av sidepanelet. Dette vil være for å tømme tanken etter avfetting forskjellige deler. Påfør epoxy lim til innsiden av hullet, og sett stussen slik at den passer perfekt inn i hullet. Rense bort overflødig lim, og la spiss tørke.

•  Monter panelene av karet seg selv. Begynn med å lage hull der du skal skru saman panelene med borekroner, som bør være litt mindre enn den faktiske skruer. Skru bunnen og sidene sammen - ved hjelp av hullene er laget med borekroner - for å gjøre det sikre tank kroppen.

•  Forsegle innvendige og utvendige sømmer med vanntett fugemasse, og la selene for å tørke helt. Du har nå en solid PVC tank for bløtlegging og skrubbing deler i en rengjøring bad. Badekaret kan dreneres gjennom en slange ved hjelp av kran.

Tips og advarsler


  • Pass på så du monterer tanken kroppen at stussen er plassert nederst på en av sidepanelene.