Hovudside

Slik feilsøker et hjem alarmsystem

by Walther

Et hjem alarmsystem advarer innbyggerne når noen uautorisert kommer inn i hjemmet. En dårlig hjem alarm presenterer en fare som sine advarsler vil ikke være merkbar. Feilsøke hjem alarmsystem for å finne kilden til problemet som forårsaker feilen, som deretter kan festes slik at systemet fungerer som det skal igjen. Ingen spesialutstyr er nødvendig.

Bruksanvisning


•  Skriv inn passordet på kontrollpanelet tastatur. Utløse bryter ved sikringsboksen for å stoppe flyten av strøm til sentralen. Åpne kontrollpanelet dekselet og løsne de to klipsene på toppen av reservebatteriet. Ta ut batteriet og erstatte det med et fulladet batteri som ikke vil føre til at alarmen skal svikte. Fest klipsene til det nye batteriet, lukke lokket og gjenopprette makt ved sikringsboksen. Skriv inn passordet for å bevæpne hjem alarm.

•  Skriv inn passordet på kablet kontrollpanelet. Løsne alle skruene på sensorer festet til vinduene og dørene i hjemmet med en Phillips gullsmed skrutrekker. Spray ledningene pakket rundt skruene med elektrisk rengjøringsspray. Stram skruene slik at det nå er en sikker forbindelse mellom ledningene på sensorene og kontrollpanelet. Rearm systemet.

•  Skriv inn passordet på det trådløse kontrollpanel og naviger til "Synkronisering" -menyen - selve navnet vil variere, avhengig av produsent. Skift ut batteriene i de trådløse sendere koblet til sensorer som beskytter hjemmet vinduer og dører. Trykk på "Sync" (eller lignende navn) på hver sender. Navigere tilbake til hovedmenyen på kontrollpanelet og angi passordet for å aktivere systemet.