Hovudside

Giftfri Organic Renseprodukter

by Walther

Bad, kjøkken, soverom, stuer og spiserom - oppgaven med rengjøring virker uendelig. Heldigvis, kjemiske rengjøringsmidler er ikke den eneste måten å få hjem squeaky ren. Giftfri økologiske rengjøringsprodukter er trygge og kan rengjøre like effektivt som tradisjonelle rengjøringsmidler.

Ingen kjemikalier


Ikke-toksiske organiske rengjøringsprodukter er laget uten bruk av kjemiske konserveringsmidler eller fyllstoffer. I stedet, de er laget med ufarlige ingredienser som finnes naturlig i miljøet.

Oppskrifter


En blanding av eddik og vann (halvt om halvt) kan brukes til å rengjøre vinduer, benkeplater og vask. En blanding av natron og eddik kan brukes til å skrubbe toaletter, badekar og også for å rense treg avløp. En sitron halvstrødd med natron kan brukes til å skrubbe skjærebrett. Og litt olivenolje på en myk klut kan brukes til å skinne veden i ditt hjem.

Kostnad


Økologiske rengjøringsprodukter som er laget hjemme er billig og kan spare deg for penger.

Luftkvalitet


Giftfri økologiske rengjøringsprodukter opprettholde inneklima og forhindre unødvendig kjemisk eksponering i gravide kvinner, barn, kjæledyr og allergikere.

Availablitiy


Plantebasert og maisbaserte ikke-giftige organiske rengjøringsprodukter kan kjøpes fra selskaper som Naturens Kilde (se Ressurser).