Hovudside

Hvor mye koster det å installere en inground svømmebasseng?

by Walther

Hvor mye koster det å installere en inground svømmebasseng?

Ideen om en bakgård inground svømmebasseng er en kraftig tiltrekning til mange potensielle pool eiere. Svømmebassenger gir en måte å ha nær-til-hjemmet moro og glede. En inground svømmebasseng, spesielt, gir utsikter til alvorlig glede når det gjelder å bo-at-home gode tider. Kostnaden ved å ha en inground svømmebasseng bygget og installert, men er også noe som fortjener nærmere. Bekostning av en inground pool installasjon varierer mye, og noen installasjoner vil koste betydelige summer.

Kostnads ​​Ranges


Hvor mye en inground svømmebasseng vil koste å installere alltid avhenger av størrelsen på utvalget og eventuelle alternativer som terrassebord og planering. I tillegg har noen typer inground svømmebassenger er dyrere enn andre på grunn av deres spesifikke overflater. Vinyl liner inground svømmebassenger vanligvis kjører $ 10,000 til $ 25.000, og de er de minst kost inground bassenger å installere. Glassfiber inground bassenger koste $ 15,000 til $ 30,000 å installere, mens konkrete inground bassenger er den dyreste på $ 20,000 til $ 50.000.

Konstruksjon Kompleksitet


Installasjonskostnader en inground svømmebassengets vil øke hvis du går med en spesialdesignet basseng, noe som ville bety en konkret type. Betong kan formes og formet for å lage noen design en pool eieren kunne ønske. Dessverre, jo mer kompleks en inground svømmebasseng er, jo mer det kommer til å koste. Derimot, en standard $ 20 000 20-med 40-fots stål vegger vinyl liner inground basseng pakken er halve prisen av en tilsvarende størrelse betong-type basseng.

Basseng Alternativer


Vanligvis vil en inground svømmebasseng pakken inkluderer bassengfiltreringssystem, mestring rundt kantene av bassenget og undervannslys. Også, er kostnaden for å fylle bassenget opp normalt inkludert i inground basseng installasjons priser. Men ikke inground svømmebasseng installasjonskostnader ikke inkluderer vanligvis landskaps eller noen bassenget gjerder og lignende. En August 2008 "Popular Mechanics" artikkel på inground svømmebassenger bemerker at de fleste betaler en annen $ 40 000 eller mer for valgfrie elementer på en $ 50.000 inground basseng installasjon.

Betraktninger


Shoppe rundt grundig før du kjøper en inground svømmebasseng. Inground svømmebasseng installasjonskostnadene varierer sterkt over hele landet. Hvis du prøver å holde kostnadene nede, gå med en standard-størrelse inground basseng installasjonspakke i stedet for å ha en inground basseng tilpasset designet. Det er også en god idé å sørge for at alle inground svømmebasseng garantier er tydelig forklart ved bassenget byggmester før du kjøper et basseng. Til slutt, alltid vurdere langsiktig vedlikehold og nytte kostnader før du kjøper noe inground svømmebasseng.