Hovudside

Vann Care for en Intex Pool

by Walther

Vann Care for en Intex Pool

Intex linje av over bakken bassenger er klare for å fylle en gang satt opp. Mens du kan hoppe i bassenget med en gang, gjennom hele sesongen vannet krever konsekvent omsorg. Uten riktig behandling, kan vannet bli usikre som alger og andre bakterievekst forekomme. Du kan også legge merke sediment buildup som kan sette flekker på basseng og gjøre bassenget en unappealing sted å svømme. Hold på toppen av vannet omsorg for den reneste svømming opplevelse.

Filterpumpe


Intex anbefaler å kjøpe en filterpumpe med basseng. Pumpen kobles til bassenget gjennom to slanger. En slange bringer det skitne vannet fra bassenget inn i filterpumpen. Det filterpumpen går vannet gjennom et filtreringssystem for å gå tilbake klarere, renere vann tilbake til bassenget gjennom den andre slangen.

Vedlikeholdssett


Intex har et vedlikeholdssett som ekstrautstyr for å hjelpe til med å holde bassengvannet rent. Den kommer med et basseng vakuum som kroker opp til en vann kran. Den bruker kraften i vanntrykket til suge skitt og andre sediment fra bunnen av bassenget. I tillegg vedlikeholdssettet leveres med en skimmer som festes til samme aksel du bruke for vakuum. Bruke skimmer for å fjerne overflate rusk fra bassenget.

Kjemikalier


Basseng kjemikalier bidra til å bevare duken og holde vannet rent og trygt. Din pool forhandler kan gi råd om hvordan du kan teste vannet og hvilke konkrete kjemikalier til bruk. Disse kjemikaliene kan klare opp algevekst og behandle vann som er blå, brun, svart eller klart ute. På slutten av bassenget sesongen, legge til vinter kjemikalier, som anbefalt av din pool forhandler, hvis du har tenkt å holde bassenget opp hele året.

Advarsler


Kjør aldri filterpumpen når folk er i bassenget. Ikke bruke bassenget vakuum for å plukke opp store rusk stykker; i stedet bruke skimmer. Ikke legg kjemikalier til bassenget når det er i bruk; det kan føre til alvorlige øye- og hudirritasjon. Oppløse kjemikaliene første i en bøtte med vann før du legger dem til bassenget. Ikke bland ulike kjemikalier sammen; legge dem til bassenget separat.