Hovudside

Hvordan Resurface Inground svømmehaller

by Walther

Når den varmes opp for sommeren, er det et par ting du trenger å gjøre for å få svømmebassenget tilbake i god stand. Skulle du oppdager sprekker, chipping eller alger buildup på inground basseng overflate, kan det være på tide å gjenoppstår bassenget. Hvis du har en helg til overs, resurfacing bassenget selv vil spare penger og kan trolig gjøres raskere enn hvis du har til å koordinere en tidsplan med fagfolk. Når du rense og reparere bassenget, gjenoppstår den med basseng plaster som du finner på Biltema.

Bruksanvisning


•  tømme bassenget og sjekk overflaten for eventuelle sprekker eller chips som har utviklet seg på vegger eller gulv.

•  Grind ned sprekker ved hjelp av en liten jeksel å lage en liten åpning, ca ¼ tommers bred og 1/2 tommer i dybden. Chip bort peeling gips eller luftbobler ved å banke puss bort med en hammer og meisel. Feie bassenget ned med en kost til å fjerne støv eller rusk.

•  Fyll hullene med drivning lim. Påfør et tynt beading lim inn i gapet, og etterlater en ¼-tommers plass over limet å gi plass til gips å pakke inn i sprekken og la det med en glatt overflate under lakkering. La limet tørke som anvist.

•  Vask ned veggene hvis nødvendig med en syrevask. Don verneutstyr og hell en liter syre i en bøtte med én liter vann. Spray ned bassenget med en slange for å fukte overflaten, deretter helle syre skyll ned veggene. Arbeide i 10-fots seksjoner, slik at skylle å kjøre fra toppen av bassenget ned i bunnen. La skylle på veggene for ikke mer enn 30 sekunder, deretter spray ned med en slange. Skrubbe vegger for å fjerne flekker eller alger hvis nødvendig.

•  Hell 2 kg. av soda for hver gallon av syre skylling anvendes i dammen på bunnen av bassenget. Bruk en vannpumpe til å fjerne vann fra bassenget, og sørge for at pumpen avløp i et område fritt for planter eller dyr.

•  Bland bassenget gips i en blandekaret som anvist. Ved hjelp av en pool sparkel, scoop puss opp og påfør et tynt lag til bassenget overflate. Pakk det inn i noen chips eller sprekker som du reparert fast, deretter glatte ut. Mist med en slange for å holde gips fuktet som du går. Plaster må fortsatt være fuktig for å hindre at det sprekker med soleksponering.

•  Fyll bassenget opp med vann så snart du er ferdig resurfacing hele bassenget.