Hovudside

Har en Pool Clarifier virkelig fungerer?

by Walther

Har en Pool Clarifier virkelig fungerer?

Hvis du eier et svømmebasseng, vet du at utseendet på vannet er viktig. Ingen ønsker å svømme i skummel, grumsete vann. Du vil gjøre det som er nødvendig for å bringe den tilbake til en klar, ren tilstand, som er det basseng klare er for. Flere basseng clarifiers på markedet vil bidra til å gjøre bassenget gnisten igjen. Disse kjemiske behandlinger virkelig fungerer. Mens noen vann problemer kan kreve andre behandlinger, vil clarifiers definitivt hjelpe deg å oppnå og opprettholde klart vann i bassenget.

Hvorfor Pools Er skyet


Du må finne ut hvorfor din bassengvannet er overskyet før behandling. Hvis du ikke er å opprettholde riktig nivå av desinfiseringsmiddel eller du lar pH-nivåer komme ut av kontroll, kan grumsete vann føre. Det kan også bli grønn med alger, noe som vil kreve bruk av algaecide. Men selv om du avhjelpe alle de andre kjemiske behov i bassenget, kan du oppleve at vannet er fortsatt ikke så klar som det skal være på grunn av suspenderte partikler i vannet som er store nok til å forårsake grumsete eller uklar vann, men er for liten til filteret for å ta ut av vannet.

Hva clarifiers Gjør


Når de suspenderte partikler i vannet gjør bassenget skjemmende, clarifiers komme til unnsetning. Tilsetning av klaringsinnretningen forårsaker partikkel flokkulering, eller koagulering, noe som gjør de små forurensninger klumpe seg sammen til større stykker. Siden de blir større, kan filter media som sand eller patroner hente den suspenderte partikler og filtrere dem ut av bassenget, noe som resulterer i klart vann.

Oppfølging Behandling


Noen ganger flokkulering i klaringsmidler fungerer så godt at klumper av urenheter er tunge nok til å synke i stedet for gjenværende suspendert i vannet. Hvis partiklene synker, er de ikke i stand til å gå inn i skimmer eller andre inntaksområder og kan ikke bli filtrert helt ut. Etter tilsetting av klare, være ute av bassenget og bruke et vakuum festet til en stang for å suge opp all den koagulerte rusk fra bunnen, noe som vil forhindre at omfordeling av suspendert materiale.

Forebygging


Mens basseng clarifiers vil arbeide for å rydde opp vannet i bassenget, er du bedre hvis du aldri trenger det. Som et forebyggende metode, holde seg på toppen av din pool kjemi nivåer. Hold klor eller annet rensemiddel i det anbefalte området for å hindre algevekst, spyle filteret eller bytte blekkpatroner regelmessig for å unngå feilaktig filtrering, vedlikeholde din pumpe for å sikre tilstrekkelig sirkulasjon og prøve å begrense mengden av fremmed materiale som kommer inn i bassenget, slik som kosmetikk, kremer og kroppsvæsker. Hold overhengende lemmer fra trær kuttet tilbake for å unngå samling av blader, pollen og andre plantematerialer. Oppfordrer bruk av bassenget; basseng som ikke får brukt kan være vanskeligere å vedlikeholde.