Hovudside

Hvordan Grow Bonsai Trees Fast

by Walther

Hvordan Grow Bonsai Trees Fast

Holde planter i huset, for eksempel en bonsai treet, kan være en billig, men likevel produktiv og givende hobby. Stueplanter vanligvis ikke krever mye vedlikehold, og kan virkelig sprite opp stemningen i hjemmet ditt. Hvis du sikter til fart i voksende bonsai treet, men det er visse forholdsregler og vedlikeholds tiltak du kan ta for å få treet spirer på den raskeste hastigheten den kan.

Bruksanvisning


•  Plasser plantet bonsai treet i et område som mottar direkte sollys i minst fire timer hver dag. Eksperter på bonsaigardener.org anslår at bonsai trives raskeste og sunneste når det holdes ved en temperatur på eller høyere enn 60 grader Fahrenheit i dagslys timer.

•  Vann bonsai treet hver dag, til jorda er mest å ta på. Bonsai trær vokser raskest i jord som holdes fuktig hele tiden.

•  Gjødsle bonsai plante hver tredje uke i vekstsesongen, fra tidlig vår til senere i høst. Følg produkt instruksjoner vedrørende fortynning; sørg for å fortynne gjødsel ordentlig basert på størrelsen på potting planten du brukte ellers risikerer du å brenne bonsai røtter med for mye gjødsel.

•  Re-potten din bonsai plante hvert år på våren, før den voksende syklusen begynner på nytt. Bruk samme type jord og planting potten som du gjorde før, slik at bonsai brukes til sine omgivelser. Når nyplanting, trimme minst en tredjedel av røttene fra slutten å sikre at de er i klem i potten og er sunt å absorbere næringsstoffer. Avhengig av størrelsen på røttene, kan det hende du trenger å trimme mer å passe det inn i potten.

•  Sjekk din bonsai treet ved hver vanning for tegn på skadedyrangrep. På grunn av den konstant vanning av planten trenger, den tiltrekker seg lett insekter. Behandle eventuelle tegn på angrep med en liten dose av plantevernmidler.

Tips og advarsler


  • Ikke gjødsle bonsai plante i vinter, da dette er tiden for treet å hvile og forberede seg til neste vekstsesong. Hvis du er usikker på hvilken type gjødsel som skal brukes for en bonsai treet, ta kontakt med en ekspert på et hagesenter eller barnehage.
  • Hvis jorda er allerede fuktig å ta på når du går til vann din bonsai treet, ikke vanne det, som du risikerer å råtne røttene med for mye vann.