Hovudside

Sassafras Tre Identification

by Walther

Sassafras Tre Identification

Sassafras trær, en innfødt til Nord-Amerika, har lenge vært brukt i folkemedisinen, te og til smaken ulike drinker, som vørterøl. Tidlige pionerene brukte sin bark og røtter i kurer for dusinvis av vanlige sykdommer. Deler av treet ble sendt tilbake til Europa for bruk i medisin der. I dag, folk fortsatt nyte Sassafras i te og som en duft for såper, selv om sassafras er nøye behandlet for å fjerne giftstoffer før bruk. Det er ikke lenger brukes til smaken vørterøl, på grunn av helsemessige forskrifter. Huseiere og sortar verdsetter det som et vakkert landskaps treet. Det er også verdsatt som en skygge treet, både for sin størrelse og behagelig aroma på varme dager.

Bladene


Sassafras bladene har tre typiske former. De kan ha mange store, glatte lapper; to fliker, med en flik som er meget mindre enn den andre, ofte kalt en "vott" blad; eller et blad uten fliker i det hele tatt. Den tredje typen blad er vanligvis svært bred og nesten helt rund. Den første typen blad er mest lett gjenkjennelig som en sassafras blad. Alle tre typer blader har myke kanter og en silkeaktig tekstur.

En sassafras treet kan produsere bare ett blad form eller utvikle alle tre, avhengig av de overordnede trær. I høst bladene kan bli gul, oransje, rødt eller lilla. Ett tre kan idretten flere farger.

Blomster og frukt


I løpet av våren, Sassafras trær blomstrer med små, gule blomster som vokser i sirkulære klynger som kan nå så mye som tre inches over i størrelse.

Selv om disse blomstene er ikke prangende, de er attraktive og gi hele treet en gyllen gul cast. Både mannlige og kvinnelige Sassafras trær utvikle blomster slik at de kan krysspollinerer og produserer frukt og frø.

Frukt


I høst, blomstene på en kvinnelig sassafras treet slå i harde blå-svarte bær om størrelsen og formen på en rødstrupe egg. Fugler liker å mate på disse bærene, men for å unngå sykdom mennesker bør ikke spise dem. Mannlige trær utvikler ikke bær, noe som gjør høsten den perfekte tiden til å velge dine trær hvis du vil ha dem til å produsere levedyktige frø.

Størrelse


Sassafras trær vokser svært høy, nå hvor som helst 35-50 meter i høyden ved forfall. Sassafras trær som vokser i varmere klima kan vokse utover 50 meter. Gjennomsnittlig sassafras baldakin spredningen kan være alt fra 15 til 25 meter over.

Bark


Sassafras treet bark er dypt ridged, tykk og en rødlig-kanel farge. Da det ble fortsatt brukt som drikke smakstilsetning, ble den myk, tynn indre bark (kalt cambrium) høstet og bearbeidet for å utvikle sine oljer. Røttene, også holder rikelig oljer, ble også behandlet på denne måten.