Hovudside

Hvordan åpne en blomsterforretning

by Walther

Hvordan åpne en blomsterforretning

En blomsterforretning kan være en lukrativ og oppfylle bedriften. Ved å gi kundene med blomsteroppsatser i en rekke ulike stiler for et utvalg av arrangementer og anledninger, kan du bidra hurrarop og skjønnhet til folks liv mens uttrykke din egen kreativitet. Akkurat som blomster, blomsterbutikker virksomhet kommer i mange størrelser og stiler; noen blir drevet ut av blomsterhandler er boliger eller garasjer, og fokusere utelukkende på bryllup, mens andre er full-service detaljhandel blomsterbutikker som faller i mange walk-in kunder. Uansett hva slags blomsterforretning du ønsker å åpne, er det flere faktorer å vurdere.

Bruksanvisning


•  Få kunnskap og ferdigheter til å være en vellykket blomsterhandler. En blomsterhandler må ha en omfattende kunnskap om blomster og blomster omsorg, samt de tekniske ferdigheter og kreative talent for å lage alle typer blomsteroppsatser. Delta på en blomsterdesign skole, melde i blomsterdesign klasser på lokalsamfunnet høyskoler eller skaffe arbeid i en eksisterende blomsterbutikk for å få kunnskap og ferdigheter du trenger for å lykkes som eier av en blomsterforretning.

•  anskaffe de nødvendige lisenser og tillatelser til å åpne en blomsterforretning i din region. Blomsterhandler bedrifter krever forretnings konsesjoner, samt videresalg tillatelser, som gjør blomsterbutikker til å selge blomster og andre varer de kjøper engros. Besøk Business.gov å finne ut hvordan du kan få de riktige lisenser og tillatelser for din region.

•  Velg en plassering for din blomsterforretning. Størrelse og plassering av stedet du velger bør bestemmes av hvilken type blomsterforretning du ser for deg. For eksempel, er en garasje hjemme eller et arbeid studio egnet for en weddings- og arrangementer-bare blomsterforretning, mens en fremtredende plass med massevis av foten trafikk er ideell for en tradisjonell blomsterbutikk.

•  Outfit bedriftens beliggenhet med nødvendig utstyr for å kjøre en blomsterforretning. Dette inkluderer følgende: en vask med rennende vann; en nedkjølt kulere; hyller og skap for å vise produkter og lagring av materiell; og arbeidsbord eller tellere på å montere ordninger.

•  Skaff verktøy og forsyninger som trengs for å kjøre en blomsterforretning. Disse inkluderer: vaser, kurver og andre floral arrangement beholdere; floral skum for å holde blomsterstengler på plass i blomsteroppsatser; blomster kniver, sakser og kniver for å kutte stilkene av blomster, planter, wire og andre materialer; papir og bånd for pakking i buketter; floral wire for støtte blomst stammer; floral tape for innpakning floral wire og bli med blomst stammer; vannrør for å holde snittblomster hydrert; og bøtter som å lagre snittblomster.

•  utpeke eller kjøpe et kjøretøy med det formål å transportere og levere blomster. Bruke et kjøretøy som er romslig nok til å holde flere blomsteroppsatser uten å knuse eller bøye dem. Husk at du kan trenge en bil til å frakte blomster fra dyrkere og grossister i ditt område, så vel som å levere blomsteroppsatser til sine mottakere eller til nettstedene til bryllup og arrangementer.

•  Møt lokale blomsterdyrkere og grossister i ditt område, og la dem få vite om den nye blomsterforretning. Finn ut hva slags blomster de vokser og selge, hvor mye de koster og om de leverer, eller du må gå plukke opp blomstene selv.

•  Annonser ditt blomsterforretning i lokale publikasjoner og på radio. Vurdere å distribuere løpesedler over hele nabolag i din region informere lokale innbyggere om den nye virksomheten; inkluderer en enkelt rose stilk med hver flyger.

Tips og advarsler


  • Bestille din første batch av blomster fra blomsterdyrkere og grossister i ditt område hvis du åpner en tradisjonell blomsterbutikk; sørge for at butikken er full av blomster og ordninger på den dagen det åpnes.