Hovudside

Best Trees for alkalisk jord

by Walther

Best Trees for alkalisk jord

Jord pH spiller en viktig rolle i å bestemme helsen til trær. Med nøytral jord med en pH på 7,0, jord blir alkalisk ved noe høyere. I alkalisk jord, til et tre evne få de næringsstoffene den trenger blir begrenset og ofte resulterer i gulfarging av treet blader eller død. Noen trær kan håndtere alkalisk jord bedre enn andre, så det hjelper å vite hvilke som er de beste trærne for alkalisk jord.

American Linden


Den amerikanske lind eller Basswood treet (Tilia Americana) gjør en ønskelig landskaps treet på grunn av sin store størrelse og duftende blomster. Det kan tåle lett alkaliske jordarter, med en pH-området 5,5 til 7,5.

Amerikanske lindens vokse fra 50 til 70 meter i høyden og 30 til 50 meter bred. En nyttig tre, tre fungerer godt for trelast og blomstene kan gjøres om til honning, som noen sier er den beste i verden. Medisinsk, kan det behandle mage problemer og hysteri, ifølge Nord Dakota State University Landbruk og Extension.

Bur Oak


Bur (Quercus macrocarpa) vokser i et utvalg av smuss og foretrekker en pH på 5,5 til 8,0. Denne langvarige treet er tørke og skygge tolerant, men sakte voksende hvis under stress. Også kalt Mossycup Oak, bærer Bur Oak eikenøtter og grønnlige eller rødlige blomster.

Stretching fra 40 til 70 meter i høyde, har Bur Oak stout grener. Treet fungerer for dimensjon trelast og til bruk som gjerdestolper. Den kan også plantes som felt vindfang.

Grønn Ash


Et medlem av oliven familie, Grønn ask (Fraxinus pennsylvanica) har en høy motstandskraft mot sykdommer og insekter og kan også tolerere alkalisk jordsmonn godt. Ifølge Northeastern område og statlige og private skogbruk service, vokser Grønn aske best med en jord alkalitet mellom 7,5 og 8,0.

Grønn asketrær blomst midten til slutten av våren med små blomster som vises på den ytre delen av kronen. De kan også bære frukter. Avhengig av området av vekst, kan Grønn aske komme hvor som helst 50-120 meter i høyden. Sin hardt tre har bøying kvaliteter og produsenter bruker den til å lage verktøy håndtak og balltre. I hagen, mange mennesker vokser det som en skygge treet.

Redbud


Den lille, løvfellende Øst Redbud treet (Cercis canadensis) vokser hovedsakelig i den østlige delen av USA. Ifølge Northeastern område og statlige og private skogbruk service, er judastre tolerant av et bredt pH-område, men vokser best der pH er over 7,5, som gjør dette treet spesielt velegnet til alkalisk jordsmonn.

Tidlig på våren, selv før mange trær begynner å blad, legger judastre frem et mangfold av vakre rosa til rød-lilla blomster. Denne våren blomstring gjør det til et populært landskaps og dekorativ treet.