Hovudside

Nitrogen og aprikos trær

by Walther

Nitrogen og aprikos trær

Aprikos trær blomstrer og frukt i sommer. Nøklene til friske og fruktbare aprikos trær er riktig beskjæring og gjødsling med nitrogen. Selv om nitrogen er funnet i jord, er det best å gjødsle med nitrogen for å sikre suksess og helsen til aprikos treet.

Gjødsling med nitrogen


Ved gjødsling aprikos trær med nitrogen, kan nitrogenet være plassert på toppen av jorden. Den beveger seg naturlig til røttene, der det vil gjøre mest godt for treet.

Når skal Gjødsle


Ifølge Plant Talk Colorado, bør aprikos trær bli befruktet med nitrogen i tidlig på våren, før knoppene vises, eller i slutten av høsten.

Hvor mye Nitrogen


Veksten av treet i fjor vil avgjøre hvor mye nitrogen er nødvendig for å sikre suksess for din aprikos treet. Det er best å holde en oversikt over veksten av aprikos treet fra år til år for å være sikker på at du gir riktig mengde nitrogen.

Vær forsiktig med plantevernmidler


Når voksende aprikos trær på plenen din, være forsiktig med hvilke plantevernmidler du bruker for plenen din, som plantevernmidler for en plen kan være skadelig for fruktbærende trær. Weed-og-fôr plantevernmidler er spesielt skadelig for frukttrær.

Gjødsling Etter Frukt Vises


Etter trær har frukt på dem, er det lurt å gjødsle med nitrogen igjen, for å sikre frukt tømmes ikke treet av nødvendige næringsstoffer det krever å opprettholde sin helse.