Hovudside

Typer ting som Glow Under Blacklight

by Walther

Typer ting som Glow Under Blacklight

En blacklight, som er ultrafiolett lys, kan du se ting som du ellers ikke ville gjort. Det er mange ting som øyet kan se som vil gløde under en blacklight, og det er ting som det blotte øye ikke kan se med mindre de er opplyst av en ultrafiolett lys. Du kan gjøre usynlig skriftlig eller gjøre hendene lyser i mørket, samt belyse noen stoff og kroppsvæsker.

Kroppsvæsker


Urin kan oppdages etter at den er tørket ved hjelp av en blacklight. Denne praksisen er brukt i varehus og på åstedene for å se hvor urin eller sæd er til stede. Varehus bruke lyset til å skanne kartonger for gnager urin. Ved å slå av lysene og skinner lyset på ulike elementer, urin og sæd eller andre kroppsvæsker vil dukke opp.

Petroleum Jelly


Bruk vaselin for å skrive en usynlig melding på et stykke hvitt papir; Blacklight vil lyse opp gelé slik at du kan lese meldingen. Når lyset er fjernet, forsvinner den. Du kan også bruke gelé til å dekke hendene, slå av lysene ut og gjøre spøkelses hender i mørket.

Iført Apparel


Hvite skjorter vil lyse i mørket på grunn av blekemidler som brukes i stoffet såpe du bruker. Noen sko vil lyse hvis de har en bright tilsatt til lær eller materialet som brukes for å gjøre skoene. Lysere farge materialet kan gløde, men ikke så sterk som den hvite stoffet.

Antikviteter og Kunst


Moderne utskrifter vil lyse i blacklight, men de eldre utskrifter vil ikke. De moderne blekemidler og fargestoffer som brukes i moderne utskrifter lar utskriftene bli godkjent som nyere eller eldre utskrifter. Antikviteter kan sjekkes for lappet sprekker eller maling. De eldre maling vil ikke gløde som de nyere maling og patching materialer vil.

Diverse


En nyere $ 20 regningen vil ha et merke på det som lyser når den plasseres under en blacklight; det brukes til å oppdage forfalskninger. Kanadiske frimerker vil lyse under en blacklight som vilje fluorescerende maling. Noen tepper vil vise flekker når en blacklight brukes i et mørkt rom. Pet flekker kan lett finnes på tepper ved hjelp av en blacklight.