Hovudside

Hvordan Clean New Tregulv

by Walther

Nye tregulv tilføre verdi og skjønnhet til ethvert hjem. Gulvene legge en innbydende, elegant touch som bør vedlikeholdes riktig å bevare disse kvalitetene. Flere produkter på markedet vil rense tregulv effektivt, men disse dyre elementer er ikke mer effektiv enn en enkel hjemmelaget rengjøringsmiddel. I stedet for å betale for kommersielle produkter som er kjemisk basert, lage din egen løsning fra en håndfull av billige husholdning ingredienser.

Bruksanvisning


•  Hell to spruter flytende oppvaskmiddel til en rengjøring bøtte, som vil fungere som en renere å skjære gjennom film og rester.

•  Legg i en kopp destillert hvit eddik, som vil desinfisere og fjerne lukt gulvoverflaten, uten å forårsake skade på din nye tregulv. Fyll bøtte resten av veien med 1 liter varmt vann. Swish bøtte som du fyller den med vann å kombinere ingredienser og skjema såpevann.

•  Dypp en mopp i dette renere og vri ut så mye overflødig vann som mulig. For mye vann kan forårsake vannskade i tre etasjer. Gni fuktig mopp over tregulv, rengjøring som du normalt ville.

•  Gjenta etter behov. Bruk dette som en all-purpose renere å rengjøre og desinfisere tregulv.