Hovudside

Hvordan å forbedre luftkvaliteten av en sigarett røyker hus

by Walther

Hvordan å forbedre luftkvaliteten av en sigarett røyker hus

Hvis du eller din ektefelle er røykere og du eller andre kan ikke stå stinky lukt og dårlig luftkvalitet igjen av sigarettrøyk så les disse trinnene for å lære hvordan å forbedre luftkvaliteten i hjemmet ditt.

Bruksanvisning


•  En av de åpenbare måter å forbedre luftkvaliteten i hjemmet ditt er å flytte røyking vane utendørs, til et bestemt rom eller garasje. Vurdere å slutte alle sammen eller tygge nikotintyggegummi når innsiden. Du kan også kjøpe "smokeless" askebegre som et middel for å felle røyken og holde den fra vandrende rundt hjemmet så mye.

•  Kjøp rike oksygenproduserende planter langs planter som har luftrensende kvaliteter som Chlorophytum eller Spider Plant. Bruke HVAC blåser hele dagen kan muligens hjelpe fortynne konsentrasjonen av røyk forårsaket av sigaretter, men ville mer enn sannsynlig øke strømregningen i prosessen. Ved hjelp av duftende tørketrommel ark og feste dem til oppvarming og luftespaltene kan hjelpe med lukt også.

•  Bruk potpourris og ionisering av luft enheter for å redusere lukten av tobakksrøyk. Hvis du ønsker å kvitte seg med tobakk lukter midlertidig og raskt, kan du prøve å fukte et håndkle med litt eddik og klaff håndkle rundt for å flytte bedervet luft ut et vindu eller dør. Du kan også sette ut en blanding av en kopp vann med 2 ss av ammoniakk i en åpen container hjelpe maskere lukten.

Tips og advarsler


  • Sjekk ut ressursene nedenfor for mer informasjon!