Hovudside

Pryd Weeping Dwarf Trees

by Walther

Pryd Weeping Dwarf Trees

Gråtende trær er trær med hengende og hengende grener og er populært dyrket som pryd beplantning i landskapet på grunn av sin unike form og vekst vane. En rekke dekorative gråtende trær kommer i dverg størrelser og er spesielt egnet til små-sized landskaper eller til bruk som enkelt prøven trær. Blomstrende dverg gråtende dekorative trær bringe en ekstra farge til hagen med sitt brede utvalg av blomster farger.

Dverg Weeping higan Cherry


Snø fontene (Prunus snø Fountain) er en dverg utvalg av den gråtende higan kirsebær, vokser til en moden høyde på 12 meter med en 12-fots spredning. Treet har stout, hengende greiner som strømmer mot bakken og blomstrer med hvite blomster tidlig på våren. Blomstene ofte vises før den nye løvverk. Snø fontene gråt higan kirsebær er utsatt for tre sykdommer felles for prydkirsebærtrær inkludert angrep fra den japanske bille. Snø fontenen er ideell for bruk i grenser, nær inngangspartier eller som enkle prøven trær.

Dverg Weeping Mulberry


Dverg gråtende morbær (Morus pendula) er en dverg versjon av den gråtende morbær treet som vokser til en moden høyde på ca 12 meter. De små trær er også lett å vokse i containere der de vokser til bare 6 meter i høyde. Dverg gråtende morbær har en rask vekst, oppnå ca 2 til 3 meter hvert år. Trærne begynner å bære rikelig, 3/4-tommers-lange søt frukt etter det første året. Løvtrærne mister bladene om vinteren og produsere deres største avling i slutten av våren. Dverg gråtende Mulberrys blir favorisert som fruktbærende dekorative trær velegnet til små rom.

Red Dragon Weeping japansk Maple


Den røde drage dverg gråtende japansk lønnetrær vokser til en full høyde på ca 8 meter, oppnå 4 til 5 meter i løpet av de fem årene med vekst. Treet har den japanske lønne signatur lyse røde blader som beholder sin skygge i områder av sol eller skygge. Rød drage har en relativt rask vekst og oppnår en moden bredde på 8 eller flere føtter. Den røde drage utvalg ble innført fra New Zealand og er godt egnet til dyrking i containere eller som et bonsai treet. Treet er ideell som en dekorativ for mindre hager og innganger og har lav toleranse for svært lave eller svært høye temperaturer.