Hovudside

Hvordan Plant Foxtail Nuts

by Walther

Den Foxtail Palm, eller Wodyetia bifurcata, er en palme som kommer fra et lite område av det nordøstlige Australia. Flygeblader utstråle fra blader i alle retninger, forårsaker lagt oppå for å ligne en revehale. Den foxtail flaten produserer orange-røde frukter opptil 2 inches i diameter, med hver frukt som inneholder et enkelt frø. Dette anlegget er hardfør i varmt klima og vokser lett fra frø.

Bruksanvisning


•  Bland 2 deler sand leirjord med en del torvmose. Fyll små planters med dette voksende medium.

•  Plant en revehale palm frø i hver planter på en dybde på 1/4 tomme. Plasser planters innendørs i full sol, slik som et drivhus eller sørlige vinduet. Vanne frøene med 1 til 2 inches av vann per uke, slik at jorda blir litt tørr før vanning igjen. Foxtail palme frø kan spire i mindre enn tre måneder, men de kan kreve opptil et år å spire.

•  Velg en permanent plantestedet i full sol for en revehale palm når de er minst 6 inches høy. Denne planten vokser godt i containere og kan bare vokse utenfor i US Department of Agriculture hardførhet soner 10 og 11. revehale palm tåler temperaturer så lavt som 27 grader F.

•  Plasser revehale palme frøplanter i den permanente planting området på samme jorddybde som de var i opprør. Fortynne en balansert gjødsel til 1/2 styrke og anvende denne løsningen en gang per måned i løpet av vekstsesongen.

•  Vann den revehale palm ukentlig i den første vekstsesongen, uten at jorda å forbli våt. Vann bare som nødvendig for å holde jorda fra helt tørker ut under kjøligere månedene. Det er spesielt lett å overwater en revehale palme når det er i en container.