Hovudside

Beste måtene å rengjøre hjem med en Mini Avfukter

by Walther

Beste måtene å rengjøre hjem med en Mini Avfukter

En avfukter er en enhet konstruert for å fjerne fuktighet fra et rom og lavere luftfuktighet. De trekker luft fra rommet og passerer det gjennom kjølebatterier, krystaller eller plater laget for å trekke ut fuktighet. Større avfuktere kommer med sluk eller rør, men mini avfuktere vanligvis har en beholder som må tømmes når den fylles med vann. Disse luftfuktere brukes i mindre områder for å bidra til å redusere allergier og holde hus renere enn de ville være med høyere luftfuktighet.

Avfukting


Den beste måten å rengjøre hjemme med hjelp av en avfukter er å bruke det for nok tid til å holde luften tørr og hindre mugg eller lignende problemer. Når avfuktere fjerne fuktighet fra et område, de naturligvis gjøre det vanskeligere for enkelte skitt problemer, som mugg og støvmidd, å utvikle. Mold vokser fra sporer som flyter på luften før de lander på en flate, fortrinnsvis porøs, og begynner å vokse. Disse sporene krever et høyt fuktighetsinnhold i luften eller en kilde til fuktighet for å vokse til muggkolonier. Avfuktere fjerne fuktighet og holde mugg og skitt det tiltrekker seg fra å vokse. Støvmidd også trenger fuktighet for å overleve, og deres tall er redusert når luft tørket.

Luftfilter


Bruke et luftfilter med mini avfukter. Luftfiltre er utviklet spesielt for å fjerne støv, pollen og andre små partikler fra luften når den passerer gjennom avfukter. Ikke alle mini avfuktere har luftfiltre, men de som bruker enten en tradisjonell filter eller en elektrostatisk versjon. En tradisjonell filter stammer luften gjennom en tynn mesh stoff som samler støv og må erstattes fra tid til annen. En elektrostatisk filter tiltrekker støv til plater med en kostnad. Disse platene må rengjøres regelmessig for å fjerne støv.

Riktig plassering


Bruk enheten i de mest gunstige stedene. Mini avfuktere kan ikke utføre den samme tørkefunksjon som større versjoner laget for å tørke store rom eller hele hus. Mini avfuktere er vanligvis laget for å tørke og rene bare små områder som skap eller bad. Hvis de blir brukt i et stort rom, vil de ikke fjerne nok fuktighet til å være effektive og skitt, vil støv og muggtall forbli uendret.