Hovudside

Ornamental Grass House Plants

by Walther

Ornamental Grass House Plants

Folk liker å ha dekorative gress i sine hjem fordi mange av dem er lite vedlikehold. De krever ingen beskjæring og noen har ikke blomster, eliminerer behovet for å klemme døde blomstene eller rydde opp frø. Tilgjengelig i en rekke farger og former, dekorative gress trenger lite gjødsling og vanning er vanligvis ukomplisert. Lave voksende dekorative gress er perfekt for bord og hyller, mens høyere gress kan plasseres nær vinduer til pynt og privatliv.

Umbrella Grass


Paraply gress vokser på lange, stive grønne stilker som spire i dusker av tunge, gress-lignende blader. Disse bladene bøye seg ned på seg selv som tropiske paraplyer. Små hvite blomster blomstre blant bladene. Du kan forplante seg gjennom divisjon, stiklinger eller frø. Den kan vokse i et område med delvis skygge til full sol, som betyr at du kan putte den i midten av rommet eller sette den på en solrik vinduskarm. Paraply gress kan vokse opp til tre meter høy når moden, så det gjør en god plan plante, også. Hold jorden soggy; paraply gress liker våte føtter. Du kan til og med potten den og legger den i en innendørs vann-funksjonen dypt nok til å fylle plantens dryppskålen. Paraplyen gress vil trives der.

Silver Mondo Grass


Et medlem av liljefamilien, sølv mondo gress spirer grønn og hvit stripete blader som vokser til ca 10 inches og bøye seg under sin egen vekt. Fra en avstand, bladene har en sølv-grønne glans som gir dette anlegget sitt navn. Vokser i små klumper, liker det en litt sur jord og nyter delvis skygge til full solen. Plante det med litt torvmose og sette den hvor du vil, så lenge det blir sol i løpet av en del av dagen. Selv om sølv mondo gresset er litt tørke tolerant, vokser det best med jevnlig vanning.

Cyperus prydgresset


Også kalt vill pigg, har lang cyperus prydgresset, stammer woody grønn med små gresstrå som stråler ut fra toppen av hver stilk. De korte gressblader bøye seg ned på seg selv, slik at hver stamme utseendet på en miniatyr palmetre. Cyperus gress vokser best i svært varme og fuktige forhold, noe som gjør den ideell som et innendørs anlegg, spesielt i områder med kalde temperaturer eller ekstreme sesongmessige endringer. Den vokser ca 30 inches på sitt høyeste og er best plassert foran vinduene som en dekorativ skjerm. Det liker full sol til delvis skygge og gjør best med konstant våt jord; sørge for at flommen skuffen har alltid litt vann i den.

Fountain Bamboo


Fontene bambus er slankere enn andre varianter av bambus. Den har mørk lilla stilker som spire mørkegrønne blader fra jord-nivå til tuppen av hver stilk. Selv om mange huseiere verds fontene bambus som et privatliv skjerm i sine verft, også gjør det veldig bra som et innendørs anlegg så lenge det blir nok vann. Hold jorden fuktig, men ikke gjennomvåt og vann det omtrent annenhver dag. Fontene bambus vokser høyt, så det gjør det bra som et gulv container anlegg i rom med lyse, indirekte lys. Full sol kan føre til gulfarging og blad wilt.