Hovudside

Hvordan Wire en Ground Bar

by Walther

Hvordan Wire en Ground Bar

Hjemmet elektriske panelet har tre bussforbindelser barer. Den varme buss, som er messing, er strømførende, mens den nøytrale buss, farget sølv, er det buss som elektrisitet kommer tilbake etter den har fullført sin krets gjennom huset. Det må være koblet til jord for å sikre at det ikke blir et uhell energi. En tredje buss, første, er koblet til den nøytrale buss og til jord. Mens det er mulig å jorde nøytrale og bakke busser ved å feste dem til en kobber vannrør, er en bedre metode for å koble dem til en første bar slås ned i jorden.

Bruksanvisning


•  Velg et lite synlig sted så nær panel som mulig og måle avstanden til det elektriske panelet. Den trådtykkelse må vil bli bestemt av denne avstand, den maksimale strøm i panelet og trådmateriale. For eksempel vil en bakke bar 8 meter fra en 200 amp panel må kobles med 3-gauge kobbertråd.

•  pund bakken bar ned i bakken med en slegge. Det må være minst 8 meter dyp.

•  Fest bakken mutteren til bakken bar og stram den med en skiftenøkkel eller skrutrekker. Fest den ene enden av jordledningen til mutteren.

•  Trekk den andre enden av jordingskabelen til panelet. I noen tilfeller kan dette innebære å gjøre et lite hull i veggen.

•  Fest jordledningen til bakken mutteren på nøytral buss. Sørg for at bakken panel og den nøytrale panel er i kontakt. Noen paneler har en stropp som må skrus på plass mens andre har en grønn jording mutter som forbinder de to når strammet.

Tips og advarsler


  • Jordingsskinner må være metallisk og minst 5/8 inches i diameter når den er laget av jern eller stål. Ikke-jernholdige jord barer må være 1/2 tommers tykke. Bakke barer må være fri for maling eller andre ikke-ledende materialer.
  • Slå av hovedbryteren før du arbeider i et elektrisk panel.