Hovudside

Geranium Fra frø blomstrer ikke

by Walther

Geranium Fra frø blomstrer ikke

Voksende geranier fra frø hell er et prosjekt som noen gartner kan påta seg, men å skape de riktige vekstvilkår er nøkkelen til å få plantene til å blomstre. Geranium blomstrer produsere mer frø når de når modenhet.

Seed Forberedelse


Geranier produsere frø med en hard, shell-lignende skall som kan være vanskelig for frøplante å bryte gjennom. Scoring frøene lett med en kniv før planting det bidrar til å sikre at frøene vil spire hell.

Tidsramme


Geranier bør plantes i midten til slutten av januar for å bidra til å oppmuntre blomstrer å dukke opp. Geranier er saktevoksende planter og trenger tid til å utvikle seg fra et frø til en fullt moden plante. Uten riktig mengde tid til å vokse, kan geranier produsert fra frø ikke blomstre.

Gjødsel


Gjødsler jorda er viktig. Geranier har høye krav til nærings, og regelmessige anvendelser av gjødsel holde plantene vokser og i stand til å produsere blomster. Ved hjelp av en jord med prerelease gjødsel eller legge utvannet husholdning gjødsel en gang i uken hjelper plantene vokse og blomstre.