Hovudside

Hvordan fortelle om en Queen Palm Is Dead

by Walther

Det finnes en rekke av sopp og sykdommer som kan infisere og drepe dine Queen Palm trær, og ofte identifisere tegn på sykdommen og behandle det før det kan spre seg kan spare dem. Dessverre, noen sykdommer er dødelig gang kontrahert. Det er mange åpenbare tegn på at din Queen Palm er død, fra bagasjerommet kollaps til tap av håndflaten hode.

Bruksanvisning


•  overvåke helsen til bladene. Hvis bladene begynner å visne og dit, men ikke falle av, kan det være et tegn på at Queen Palm har kontrahert en dødelig sykdom. Ytterligere symptomer på forestående død kan inkludere saktevoksende, gulnede blader. Dødelig gulning er en sykdom som smitter mange varianter av palmer, og symptomene er sverting av trær blomster og gul misfarging av blader.

•  Kontroller stammen av håndflaten for slam flekker. Infiserte palmer utsondre ofte væske som vil farge barken av stammen, et sikkert tegn på at din Queen Palm er døende.

•  Se etter en conk i bagasjerommet på treet. Conks er hyllelignende utvekster som vises på den nedre stammen av palmetre og slipper rust-farget sporer som kan spre seg til og infisere andre palmer.

•  Se etter tegn på stammen kollaps. Trunk kollaps er ofte en indikator på sopp infeksjon som har spist bort på treet fra innsiden og ut. Du kan fortelle om stammen er kollapse hvis du finner svake, sunkne flekker i treet som hule i når den trykkes på. Du kan også banke på stammen og lytt etter et hult ekko.

•  Analyser palmeblader for tegn på en brun linje nedover ryggraden av bladet og misfargede bunter der bladet ble fjernet.

•  Sjekk for ujevne mønstre av Frond forfall, da dette er vanligvis en indikasjon på sykdom som kan føre til døden.

Tips og advarsler


  • Hvis du er usikker på om din Queen Palm er død eller døende, ta kontakt med en profesjonell arborist for en full analyse, samt tips om hvordan du kan spare treet eller trygt fjerne døde trær.
  • Unngå beskjæring Queen Palms du mistenker kan være infisert med sopp, da dette kan spre sopp å friske planter og innføre soppen dypere inn i palmer system.