Hovudside

Hvordan bli kvitt en Palm slektstre

by Walther

Hvordan bli kvitt en Palm slektstre

Hvis du vil fjerne et palmetre rot, hjelper det å forstå hvordan de vokser. Mange arter av palm har omfattende bindevevs, dype rotsystemer, særlig ettersom de modnes. Noen, som den sabal palm, kan gå så dypt og bredt som 12 meter. Når du har fjernet kalesjen og bagasjerommet på håndflaten, vil det fortsatt være mye å gjøre for å eliminere en uønsket eller død palm. Fjern så mye av stubbe og røtter som mulig, mens resten å avta og dø over tid.

Bruksanvisning


•  Sink poenget med en spade i jorden, 18 inches fra roten krone av hånd trestubbe. Roten krone er lett å se, så det er vanligvis en halvrund form, sitter litt over jorda linje.

•  Cut gjennom fiberside røtter som du graver i en sirkel rundt stubben, nysgjerrige opp mens du går. Hvis du møter for mye motstand, flytte grave omkretsen ut ytterligere 12 inches å lage en grøft.

•  Grav ned til du er under hoved roten ballen av håndflaten. Lirke opp og trekke ut stubben. Du må få hjelp fra en annen person eller flere personer til å gjøre dette, avhengig av størrelsen på håndflaten roten ballen.

•  Fylling hullet der roten ballen satt med jord du gravde ut. Legg til mer matjord hvor roten ballen fortrengt det. Tamp den godt ned med foten. Eventuelle fibrøse røtter som gjenstår vil sakte råtner i jorda.

•  Hakk opp hånd stubbe og rot ball med en øks og bruk for kompost eller mulch, eller kast den i tunet søppelposer.