Hovudside

DIY: Oppvarming Pool Water

by Walther

En inngjerdet basseng er et fint tillegg til et hjem. Det kan legge til eiendommens verdi og gi år med glede. Dessverre, ingen vil nyte det hvis vannet er for kaldt. Å ha en profesjonell komme inn og installere et basseng varmeapparat er dyrt. Heldigvis kan du varme opp bassengvannet selv.

Solar Heat


Den beste måten å varme opp bassengvannet er ved hjelp av kraften i solen. Du trenger ikke å bekymre deg for elektriske problemer, og mest av alt, er solens varme gratis. Det finnes to hovedtyper av solenergi pool varmeovner: solenergi pool dekker og solenergi ovner.

Solar Pool Covers


En solar overbygg er den billigste og enkleste måten å varme opp bassenget. Disse dekslene kommer i mange former og størrelser. Ikke bare vil en cover holde vannet varmt, men det vil også bidra til å hindre fordamping, slik at du bruker mindre vann og kjemikalier. Det vil også holde noe av vrakgodset ut av bassenget, som betyr at du vil rense vannet sjeldnere. Det er enkelt å bruke. Du dekke bassenget med solenergi dekke når bassenget ikke er i bruk. Bassenget absorberer solstrålene, oppvarming av vann. Ta av dekselet når du svømmer, og returnere den når du er ferdig. Ved hjelp av en solar overbygg kan forlenge badesesongen med opptil to måneder.

Solar Heater


Noen mennesker foretrekker en ovn til en cover. Andre bruke dem i forbindelse med hverandre. En solar Varmeovn er ganske lett å bygge. Du trenger en 12 VDC nedsenkbar pumpe, et solcellepanel, og ¼-tommers plast liggende rør, ca 1000 meter. Slangen skal være svart, fordi svart absorberer solens stråler, varme ting opp raskere.

Du trenger også veikryss og snekkere. Kutt slangen inn deler av mindre enn 100 meter hver. Bruke veikryss og snekkere, koble dem til panelet. Hvis du ønsker, plasser panel på et stykke kryssfiner som er blitt malt svart. Plasser panelet i nærheten av bassenget i solen. Det kan ligge flatt eller i en vinkel, uansett hvor den vil få mest solen. Koble de andre endene av røret til pumpen og plassere pumpen i vannet. Juster panelet som det er nødvendig. Ovnen vil starte automatisk når solen er ute, og slå av om natten.

Barne Pools


Ha en liten barnebasseng at barna ikke ønsker å gå i fordi vannet er for kaldt? Ett enkelt triks vil hjelpe på en solrik dag. Først i morgen, plassere bassenget i solen. Line den med svarte søppelsekker, deretter fylle den opp med vann. Posene vil absorbere solens stråler, slik at når barna spille senere på dagen vannet vil være en mer behagelig temperatur.