Hovudside

Inground Pool Rengjøring tips

by Walther

Å ha et svømmebasseng på bakdøren kan gi timer med underholdning, men for maksimal nytelse, må du bruke tid på å opprettholde bassenget. Unnlate å holde et basseng ren kan føre svømmer blir syke på grunn av store mengder bakterier eller alger i vannet, og kan også skade bassengoverflaten over tid. Når omsorg riktig, vil en i bakken basseng vare i mange år, og når det brukes ofte, vil den returnere en investering på avslapping og moro høyere enn hvor mye tid, energi og ressurser som trengs for å rengjøre.

Balanse Kjemiske Levels


Det viktigste aspektet av å holde et svømmebasseng ren hindrer alger oppbygging. Ved å ta vare å sikre at vannkjemi er korrekt, vil du spare tid og energi i det lange løp. Holde et svømmebasseng vann på riktig kjemisk nivå krever en tilstrekkelig mengde klor for å være i vannet og en balansert pH-nivå. Teste vannet to ganger i uken med et basseng testing kit og legge den nødvendige mengden av kjemikalier for å balansere vannet. Sørg også for å kjøre filteret minst seks timer per dag for å hindre stillestående vann og å sirkulere kjemikalier. En gang i måneden, ta en vannprøve til et basseng forsyning butikken for mer inngående testing, som vanligvis inkluderer ting som vann hardhet.

Vaccuum Floor


Støvsuging bunnen av gulvet regelmessig vil holde bassenget i topp stand. Støvsug bassenget gulvet minst en gang i uken, men renset det oftere hvis vanntemperaturen er høy, som alger vil vokse raskere på bunnen av bassenget. Hvis du bruker en manuell støvsuger, kan støvsuging være den mest arbeidsintensive delen av omsorg for et svømmebasseng. Heldigvis finnes det automatiske og robot rengjøringsmidler som kan gjøre jobben på egenhånd. Mange ikke-manuelle støvsugere ikke gjøre så grundig jobb som manuelle maskiner, som de ikke kan lett komme inn i og rundt hjørner. Av denne grunn er det vanligvis mest effektivt å kjøre en automatisk vakuum først over hele overflaten av bassenget og deretter følge opp med en manuell renere å nå noen harde å navigere hjørner. Hvis du oppdager at din støvsuger ikke er rengjøring så vel som det skal, sjekk posen og filtrere for rusk. Fjerne rusk skal bidra til å øke suge.

Skrubbe Walls


Den siste delen av å opprettholde en i bakken svømmebassenget er rengjøring veggene. Ettersom dette er en intensiv prosess, bare må det utføres en gang i sesongen. Hvis vanntemperaturen holdes over 90 grader, kan det hende du trenger å skrubbe vegger oftere på grunn av en høyere forekomst av alger i varmere farvann. Selv om du kan bruke en vanlig nylon-børste på betongvegger, er prosessen mest effektive med en rustfri stålbørste. Den rustfrie bust vil ikke skade betongveggene, men vil trenge de små porene til å fjerne alger. For et flislagt bassenget, bruk en spesiell flis pensel, tilgjengelig på basseng forsyne butikkene. De fleste pool eiere velger børster med teleskopiske håndtak som kan brukes på kort eller lang rekkevidde. Teleskopiske håndtak tillate deg å rengjøre bassenget veggene fra utsiden av vannet. Fordi algene vil falle til bunnen av bassenget når du fjerner det, skrubbe vegger før støvsuging.

Rengjør Surface


Akkurat som å fjerne skitt, rusk og alger bygge opp fra bunnen av et basseng vil gå langt i å holde vannet rent, holde toppen av vannet rent også vil hindre skitt fra å bygge opp på bassenggulvet. Dette kan gjøres ved hjelp av et basseng skimmer. Minst en gang om dagen, sil materiale, slik som løv, fra toppen av bassenget. Også, rent ut bassenget filteret der rusk samler hver dag. Ved å rense ut filteret, vil du frigjøre det å samle flere utenlandske objekter, for eksempel feil og blader. Å hindre gjenstander faller ned i vann, bruk en overbygg. Disse ikke bare vil bidra til å holde bassenget rent, men har også den ekstra fordelen av å varme vanntemperaturen.