Hovudside

Hvor mange ganger å vanne grønnsaker planter

by Walther

Hvor mange ganger å vanne grønnsaker planter

Å vite når man skal vanne en grønnsak plante kan være en vanskelig ting. Over-vanning forårsaker rot skader og trekker i skadelige insekter som kan skade eller drepe planten. Det kan også føre til grønnsakene å komme ut arrete og råtnet. Under-vanning kan føre til anlegget for å slite mens vokser, forlater du en mindre deretter gjennomsnittlig yield på innhøstingen. Grønnsakene er små og huden blir tøff og tørket ut. Det er viktig i oppveksten vegetabilske planter, for å vite når du skal vanne dem.

Regelmessige betingelser


Under vanlige forhold der temperaturen er rundt 75 til 80 grader F med lite eller ingen nedbør, bør du bare vann vegetabilsk planter en gang i uken. Sørge for helt å suge skitt. Det hjelper også anlegget for å spraye bladene med vann ved hjelp av en liten plante sprøyta.

Regnvær


Dersom vegetabilsk anlegget har fått mye regn de siste dagene, vil du trenger å føle jorda rundt anlegget. Hvis den er mettet, er det ikke nødvendig å vanne planten. Hvis bare matjord er våt, vann anlegget litt mer. Ikke vann anlegget noe mer for uken dersom bladene er å snu en lys gul farge.

Sol eller varmt vær


I løpet av sommermånedene når temperaturen nå 90 til 100 grader F, sjekk vegetabilsk planter hver tredje dag. Føler jorda for å se om plantene får nok vann. Ikke vanne plantene i midten av dagen. Vent til skumring eller tidlig morgen for å mette jorda.

Cold Weather


I kaldt vær når temperaturen går under 50 grader, bare vannplanter i varmen av dagen når solen skinner direkte på plantene.

Enhver Været


Hvis du noen gang i tvil om når du skal vanne plantene, føler jorda for å se om det er for tørt eller vått. Også holde et øye med plantene å sørge for at de er en sunn farge.