Hovudside

Ovn reparere svindel

by Walther

Ovn reparere svindel

Når temperaturen begynner å slippe, ovn reparasjon fagfolk begynner å motta store mengder samtaler for å reparere ødelagte oppvarming enheter. Noen samtaler bære behov for å skifte ut slitte eller ødelagte ovner. Mens behovet for å erstatte ovner er ofte berettiget, noen huseiere, spesielt i kalde månedene, kan falle for reparasjon svindel som resulterer i hundrevis, noen ganger tusenvis av dollar ut sine lommer for unødvendige reservedeler og arbeid.

Cracked Exchanger Scam


En av de vanligste ovn reparere svindel innebærer huseiere blir ledet til å tro deres ovn har en sprekk i varmeveksleren. Svindel utfolder seg når en uærlig reparatør er kalt til å inspisere en inaktiv ovn. Ved ankomst, reparatører opptrer som om de er inspisere varmevekslere, som de fleste huseiere ikke er kjent med. Etter rundt inne utveksling nå, arbeidere informere hus at enheten er sprukket og hvis ovnen er slått på, kan det avgi karbonmonoksid inn i hjemmet. Hvorvidt det er en sprekk i varmeveksleren eller ikke, uærlige reparatører vanligvis fortelle ofre de, ved lov, ikke må slå på ovnen. Dette får ofte svindel ofrene til å betale for en ny ovn de kanskje ikke trenger.

Duct-Rengjørings svindel


Vanlig blant dør-til-dør og massemarkeds selskaper, noen uærlige arbeidere spesialister på baiting huseiere med rimeligere oppvarming-duct rengjøring kampanjer. Reparasjons arbeidere kommer og forklare sårbare kunder at de oppdaget dyre reparasjoner i prosessen med å rense kanalene. Reparasjonene er enten ikke gjort eller reservedeler er unødvendig installert.

Upfront avgift svindel


Noen huseiere, spesielt eldre, er sårbare for klassiske svindel av falske ovn reparatører som inspiserer ovner og deretter kunn reparasjoner er nødvendig. Svindel er fullført når "profesjonelle" kreve en tjeneste-call gebyr eller upfront betaling for varene de lover å komme tilbake med å fullføre jobben. Med penger i hånden, returnerer aldri den falske ovn mann.