Hovudside

Hjem rettsmidler for å rense en Above Ground Pool

by Walther

Svømmebassenger er en utmerket kilde til moro og avslapning i de varme sommermånedene. Imidlertid er kostnadene, penger samt tid, rengjøring og vedlikehold av alle typer basseng ofte skremmende. Grundige forberedelser, sammen med forsyninger funnet rundt i huset, kan forlenge livet til en av de viktigste, og dyre, deler av en over bakken pool som skal byttes ut duken. En 16-fots vanlig blå runde overlapping liner for en 48- til 52-tommers basseng koster ca $ 175 i 2009 for å erstatte, for ikke å nevne den tid og energi som er involvert.

Hvor skal jeg begynne


Holde et basseng duken ren er viktig, ikke bare på vesken strenger, men for den generelle helsen til bassenget. Liners som er slimete eller dekket med mugg vil øke sannsynligheten for dårlig vannkvalitet samt svikt i selve foringen. Rengjøring av liner i begynnelsen av sesongen er nødvendig, og kan være ganske enkelt å gjøre med produkter som allerede er i hjemmet. Ved rengjøring av liner, sørg for at du drenere vannet akkumulert i bassenget fra vintermånedene. Det er best hvis det ikke er mer enn en tomme eller to av vann igjen i bassenget. Også, rense ut noe rusk som blader eller gress som kan ha fått i bassenget.

Liner Vedlikehold


Den enkleste måten å begynne er å klatre i tomt basseng. Sørg for at du er enten barbeint eller har på seg en myk såle sko for ikke å skade liner. Det finnes en rekke produkter du kan mikse å skape en skånsom og effektiv rengjøringsmiddel. Kombiner eddik, natron og varmt vann som en skure løsning å la duken ikke bare ren, men også lukter bedre. Fortynne blekemiddel med vann, en 4:59 ratio, er en annen utmerket måte å rengjøre en liner uten å ødelegge den. Du kan også blande flytende oppvaskmiddel i varmt vann som en mild rensemelk. En svamp mopp eller en pusseklut som er best, siden begge er ekstremt myk og vil ikke skade liner. Rengjøre veggene fra topp til bunn, og pass på å komme under skinnen som går rundt toppen av bassenget og gulvet av duken også.

Behandling


Når hele liner er ren, sørg for å skylle grundig og tømme det skitne vannet fra bassenget. Når dette er ferdig, kan du fylle bassenget opp og begynne å nyte sommeren. Husk, tid tatt i begynnelsen av sesongen kan spare penger og tid på slutten.