Hovudside

Hvordan finne & Fix Lekkasjer i Inground Pools

by Walther

Hvordan finne & Fix Lekkasjer i Inground Pools

Å ha en inground bassenget kan være en fin måte å slappe av i sommermånedene. Inground bassenger er generelt mer holdbar enn sine over bakken kolleger, men de kan utvikle lekkasjer fra tid til annen. Dessverre er det ingen rask måte å finne en lekkasje. Du bare må gå og lete etter det, og det kan ta litt tid. Hvis du vet de områder der å se først for lekkasjen, kan du sannsynligvis finne og fikse lekkasjen før bassenget mister for mye vann.

Bruksanvisning


•  Rengjør bassenget. Bruke skimmer netto og vakuum for å fjerne biljard for rusk. Skitt og rusk kan dekke opp lekkasjer, noe som gjør dem mye vanskeligere å finne. Rusk kan også midlertidig plugge lekkasjen, som kan gjøre å finne det mye vanskeligere. Kontroller at du har en ren trekning før du begynne å se etter lekkasjer.

•  Kontroller basseng utstyr. Lekkasjen kan faktisk ikke være inne i bassenget, men i stedet kan være i eller rundt pumpen, filter, ventiler, vannledninger eller varmeapparat. Se deg rundt alt utstyr for eventuell fuktighet, og sjekk bakken for vann som kan ha samlet der etter drypper fra lekkasjen. Slå pumpen på og av for å se om noen vann spruter fra linjene. Erstatte eventuelle linjer, ventiler eller pakninger som synes å være lekker.

•  Se etter lekkasjer i bunnen av bassenget. Sett på en dykkermaske, slik at du kan se, og bruke en snorkel hvis du har en. Hvis du har en idé hvor lekkasjen kan være, starte der først. Ellers, se nøye på alle vegger og bassenget gulvet for eventuelle sprekker som kan bety en lekkasje. Når du tror du har funnet lekkasjen, presse en liten mengde konditorfarge eller fargestoff i vannet rett ved siden av lekkasjen. Hvis fargestoffet forsvinner inn i sprekken, da har du funnet lekkasjen. Påfør basseng kitt til området umiddelbart.