Hovudside

Propan Tank Fylling Safety

by Walther


Propan er en allsidig energikilde som gir ren og sikker energiforsyning. Som "grønn" som propan kan være, men fylle tankene bør bare gjøres av sertifiserte propan fagfolk. Disse fagfolk er trent og utstyrt med de riktige verktøyene for å fylle tankene og gjør eventuelle reparasjoner de oppdager.

Forbrenning


Propan er tilgjengelig i både væske- og gassformer og begge former er brennbart. Hvis ikke håndteres riktig brann eller eksplosjon kan oppstå. Aldri røyke eller ha en åpen flamme i nærheten av en propan tank når den fylles. Noe gass vil unnslippe når slangen er festet til og fjernes fra tanken for fylling. Åpen flamme i nærheten tanken i løpet av denne tiden kan føre til forbrenning.

Over Fylling


Fordi propan utvides, må man sørge for å ikke overfylle tanken. Hvis man overfylle en tank og propan utvides, kan tanken eksplodere. Av denne grunn er tanker nødvendig å ha OPV ventiler som vil hindre overfylling.

Line of Sight


Propan varebil bør alltid være parkert i en posisjon der føreren kan se både lastebil og tanken fylles. Levering drivere er utstyrt med en ekstern utkobling for sine lastebiler. Hvis det er et sikkerhetsproblem når du fyller propan tank, kan føreren eksternt stenge lastebil og stoppe flyten av propan.