Hovudside

Hvordan Grow en Dwarf Lemon Tree

by Walther

Hvordan Grow en Dwarf Lemon Tree

Når plassen er begrenset eller været for kaldt ute, kan dvergsitrontrær dyrkes innendørs. Dverg sitrontrær lage et attraktivt innendørs tre samt gi en god tilgang på frukt høy i vitamin C.

Beliggenhet


Still dverg sitron tre foran et sørvendt vindu hvor det vil få minst seks timer med sollys daglig. En 40 watts fluorescerende lys kan brukes for å tilveiebringe tilstrekkelig lys etter behov. Den ideelle temperaturen er 55 til 60 grader Fahrenheit. Plassere treet på en terrasse eller veranda når været er solrik og varm.

Beholdere


Plante treet i en tung leire eller keramikk beholder omtrent dobbelt så stor som sin originalemballasje, og som har dreneringshull i bunnen for å unngå vann-logget jord. Bruk en godt drenerende jord som inneholder organisk kompost eller torvmose.

Vann


Vann anlegget annenhver dag, eller når toppen 2 inches av jorda er tørr. Mette jord inntil vannet renner ut av dreneringshull. Hvis beholderen sitter på en skål, sørg for å fjerne eventuelle samlet vann for å unngå rot råtne.

Gjødsle


Mate treet en slow-release, balansert gjødsel, slik som 10-10-10, i henhold til produsentens anvisninger annenhver måned.