Hovudside

Grønn Alger i My Pool

by Walther

Grønn Alger i My Pool

Grønne alger er algene oftest funnet i svømmebassenger. Denne vannplantelivet kan videre brytes ned i flytende alger eller den typen som holder seg til veggene i bassenget. Mens det er mulig å behandle bassenget selv, når vannet klarhet er kompromittert, anbefales det at du søker profesjonell basseng tjenester for å gjøre jobben.

Årsaker til grønne alger


Grønne alger i svømmebassenget er sannsynligvis forårsaket av en rekke ting. Forsømme å ha bassenget renset på en regelmessig basis kan være en faktor. Rusk eller vegetasjon rundt bassenget kan falle i vannet, går på bekostning av klor balanse. Selv minimal soling kan være en direkte årsak av grønne alger.

Ødelegge Pool Alger


Når grønne alger blir merkbare, er det nødvendig å gi behandling til bassenget umiddelbart. Den vanligste formen for alger drapsmann er klor. Etter anvendt, må bassenget bli børstet og støvsugd på daglig basis til alle spor av alger blir utryddet.

Hindre Pool Alger


Forhindre grønne alger fra overflaten i bassenget er enklere enn å ødelegge det. For å hindre forekomst, kan spesielle pool rengjøringsmidler (sanitizers) brukes og kommer i en rekke merker. Små doser av klor blir periodisk tilført for å opprettholde pH-balansen i vannet.