Hovudside

Blomster som betyr Takk

by Walther

Blomster som betyr Takk

Blomster ofte brukes til å kommunisere en spesiell melding når en person ønsker å forlate en minneverdig inntrykk på en venn, et familiemedlem eller en romantisk partner. Ifølge Savannah River Ecology Laboratory, er det om lag 250.000 typer blomstrende planter, så masse blomster er tilgjengelige for å formidle følelser og stemninger, inkludert "takk." Avsenderen bare trenger å velge blomsten som nøyaktig kommuniserer hans følelser.

Rose


Mens roser er oftest brukt til å si "jeg elsker deg", disse populære og vakre blomster formidle andre meldinger også. Takknemlighet og anerkjennelse kan uttrykkes med roser, også, men forskjellige farger kommunisere litt forskjellige betydninger. For eksempel, mørk rosa roser er ideell for å si "takk", fersken petals oppmerksom takknemlighet samt oppriktighet, og noen modne rose fullt ut i blomst formidler takknemlighet.

Sweet Pea


Opprinnelig dyrket i Italia, sukkererter (botaniske navnet Lathyrus odoratus) er duftende blomster med rosa, lavendel, hvit eller bi-farget kronblad. De er klatrere og er på sitt showiest når snikende oppover på et espalier eller annen konstruksjon som gir dem mulighet til å nå sitt fulle høyde (ca 10 meter). Sukkererter si "Takk for en herlig tid." De legger interesse når den plasseres i en mixed-blomst bukett, men er også attraktive når de presenteres i en klynge av bare søte erteblomstrer. Disse plantene gjøre det bra når plantet i bakken og i containere utendørs.

Hydrangea


Hortensia si "Takk for forståelse" og kan brukes til å uttrykke generell takknemlighet for en omsorgsfull handling. Disse blomstrende busker oppsto i Japan og er vokst gjennom det meste av USA. En rekke farger er tilgjengelig - ulike nyanser av blått, rosa og hvitt - og presentere en kjær med nyklipt blomster i en attraktiv vase eller som en tørket ordning er en god måte å la henne vite at du setter pris på henne medfølelse.

Campanula


Mange arter finnes under slekten Campanula, men de fleste varianter er kalt av den felles navn, "Bellflower". Campanulas kan brukes til å angi en enkel "takk" eller for å uttrykke takknemlighet. Disse blomstene er vanligvis blå, hvit eller lavendel, hermet bjelle, stjerne eller cup former. Når vokser direkte i bakken, disse plantene blomstre i flere måneder, fra våren gjennom sommeren.

Camellia


Blomster i slekten Camellia er innfødt til Japan og Kina. Varianter som Kamelia og Camellia oleifera kan brukes til å uttrykke takknemlighet. Disse store, rose-lignende blomster vise et utvalg av farger (rosa, hvite og røde) som kontrast pent med mørke grønne blader. Kameliaer er eviggrønne busker som gir vinter interesse i en hage, slik at de kan bli sett på som en gave som gir og gir hele året.