Hovudside

Farge Stripping Products for fjerne blekk fra papir

by Walther

Farge Stripping Products for fjerne blekk fra papir

Fjerne blekk fra papiret kan være en frustrerende oppgave, spesielt hvis blekket er på papiret som er meningsfullt for deg, for eksempel en elsket bok eller et brev fra en kjær. Permanent blekk kan være mest vanskelig å fjerne og krever bruk av kjemikalier som kan være skadelig for deg og papiret hvis de ikke håndteres riktig. Følge de riktige protokoller for å fjerne blekk fra papiret.

Enzymer


Forskere har jobbet for å finne en måte å fjerne blekk fra papir til gjenvinning formål som er mindre skadelig enn den sterke kjemikalier som tradisjonelt brukes. Deres arbeid har vist at enzymer kan faktisk gi bedre resultater enn andre løsningsmidler for fjerning av blekk fra papiret. Ikke bare fjerner enzymer blekket uten å skade papiret, men de forårsaker mindre skade på miljøet også. Enzymer blandinger er for tiden brukes til å fjerne blekk fra papir i mange gjenvinningsstasjoner.

Saltsyre


Saltsyre kan brukes til å fjerne ekstremt vanskelige blekkflekker. Denne syren vil brenne huden og øynene, og kan føre til esophageal og luftveisproblemer, slik at alle som håndterer det bør bruke hansker, vernebriller og maske. Bland 1 del saltsyre med en del vann og DAB på flekken forsiktig med en bomullspinne. Etter noen få sekunder, skyll med vann og lar tørke papiret.

Husholdning Vaskemidler


Hvis blekket er frisk, kan vaskemidler være i stand til å fjerne mye av eller all den blekk. Vaskemidler er laget spesielt for å trekke ting som ikke hører bort fra overflater. Dette gjør de ved å feste seg til den uønskede stoffet, slik at de kan skylles bort sammen med vaskemiddel selv. Oppgaven må være fuktet først, som vaskemiddel må løses opp før du arbeider effektivt. Lett gni en dråpe oppvaskmiddel på papiret, og skyll.

Aceton


Aceton har en rekke bruksområder, for eksempel å fjerne neglelakk og rengjøring og avfetting elektroniske deler. Selv om det ikke er så sterke at det vil brenne huden, kan langvarig eksponering forårsake respirator problemer. En løsning på 100 prosent aceton er tilgjengelig på mange maskinvare og skjønnhet forsyne butikker, og kan være svært nyttig i å fjerne blekk fra papiret. DAB litt på med en bomullsdott, og vent noen sekunder for det å oppløse blekk. Skylle det bort, sammen med blekk.