Hovudside

Sement Glue Fjerning

by Walther

Gummi sement er en populær sement lim som ofte brukes i skolen og i hjemmet håndverket prosjekter. Men noen ganger utslipp kan skje. Unngå utilsiktet søknad ved å legge aviser enn arbeidsplasser som vil fange drypp. Hvis du tilfeldigvis bruke den på et område, kan du bruke en av flere løsemidler for å fjerne det.

Peeling Det


Når det tørker, har gummi sement en hard, men fleksibel obligasjon. Ofte, kan du fjerne den ved å trekke den av overflaten av noe. Hvis kan ta en stund å plukke av alle bitene. Bruk pinsett og fingrene til å skrelle opp alle bitene av gummi sement.

Vann


Hvis limet er bare dryppet, tørke det opp med en klut dynket i klart vann. Dette er ofte den eneste skritt du må ta hvis sement lim er fortsatt våt eller om det nylig har tørket. Fjerne limet så snart som mulig for å sikre at det ikke kurere og stivne.

Petroleum Jelly


Sement lim fjerner ikke lett fra tøy. Hvis dette er tilfelle, kan du bruke vaselin til å smøre limet. Påfør en liten mengde gelé til herdet lim. Gni vaselin inn i limet. Hvis limet ikke har herdet for lenge, det skal ball opp, og vil du være i stand til å skrelle den av. Gelé fungerer ved å jobbe seg i mellom materialet og lim og smøre det nok slik at du kan fjerne det.

Isopropanol


Påfør rubbing alkohol til en ren klut. Legge duken over gummi sement og la den sitte i flere timer. Hold kluten våt i løpet av denne tiden. Rubbing alkohol vil myke sement lim slik at du kan tørke den opp eller skrape den av.