Hovudside

Hvor å Endre røykvarsler batterier

by Walther

Røykvarslere, som finnes i nesten hvert hjem og forretninger i Amerika, redde liv på daglig basis. Selv om de kan være irriterende, høyt og vedvarende alarmer advare en bygningens beboere av brann og røyk farer. Men siden de fleste røykvarslere er batteridrevet, de er nyttig bare når de er slått på og klar til bruk. Endre røykvarsler batterier med jevne mellomrom å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning


•  Finn din røyk bruker alarm håndboken. Brann- og røykvarslere alltid komme med en brukermanual. Hvis du ikke finner brukerhåndboken, se online på produsentens hjemmeside for en digital kopi av håndboken. I manualen, finner avsnittet om å bytte batterier. Noen røykvarsler batterier er ment å vare livet av røykvarsleren og aldri trenger å byttes ut.

•  Finn et passende batteri. I brukerhåndboken, bestemme hvilken type batteri. De fleste alarmer, slik som mange av Kidde og First Alert, krever et 9 volts batteri; andre kan kreve to AA eller AAA-batterier. Noen nyere modeller bruker litium ion-batterier. Kontroller at batteriet er nytt eller fulladet før du installerer den.

•  Åpne røykvarsleren enhet. Noen systemer krever at brukeren må først låse røykvarsleren fra festebraketten. Når det er snappet fri fra hovedbasen, kan du åpne batterirommet. Noen First Alert systemer krever at brukeren må sette inn en flat skrutrekker inn i batterirommet til å lirke løs en låsemekanisme; andre First Alert og Kidde systemene bare kreve nysgjerrige åpne batterirommet med fingrene.

•  Skift batteri. Fjern det gamle batteriet, og bemerker sin plassering og presis plassering før du fjerner den. Sett det nye batteriet inn i rommet, og klikk batteriet på plass.

•  Test enheten og forsegle. Før du forsegle batterirommet, teste røykvarsleren. Hver røykvarsler er utstyrt med en testing funksjonen, så trykk på testing knappen i henhold til produsentens retning. Vent på pipetonen, og forsegle enheten. Hvis du fjernet alarmen fra veggen eller taket, sette den tilbake på plass.

Tips og advarsler


  • Den amerikanske Consumer Product Safety Commission anbefaler å skifte batteri på en røykvarsler gang hvert år. Den anbefaler også testing røykvarslere én gang hver måned. Testing er enkel og krever bare å trykke på "test" knappen på alarmen.
  • Hvis en røyk alarmen går i perioder, mange mennesker får irritert og ta ut batteriet. I stedet for å ta ut batteriet, kan du prøve å rense røykvarsler, flytte den til et sted borte fra sigarettrøyk eller kjøkken røyk eller kjøpe en ny røykvarsler med en "mute" -funksjonen. Fjern aldri et batteri fra en røykvarsler uten å erstatte det.