Hovudside

Hvordan Clean Auto Kaffetraktere med sitronsyre

by Walther

Hvordan Clean Auto Kaffetraktere med sitronsyre

Automatiske kaffetraktere er en svært vanlig liten apparatet i mange amerikanske hjem og kontorer. Disse enhetene er produsert av utallige produsenter under forskjellige merkenavn, og de kommer i ulike størrelser, farger og funksjoner. Over tid, kan oljer fra bønner, rester og kalk bygge opp i potten, kokeplate og filter kurv. Heldigvis, med hjelp av varmt vann og sitronsyre, felles kjemisk stoff som finnes i sitronsaft, du kan gjenopprette renhold av din automatisk kaffetrakter.

Bruksanvisning


•  Kok en kopp varmt vann på stovetop eller i mikrobølgeovn.

•  Tilsett ca 2 spiseskjeer av sitronsyre til det varme vann og omrør inntil det er oppløst. Hvis du ikke kan finne sitronsyre på en lokal butikk, og bland like deler sitronsaft med kokende vann og rør.

•  Hell blandingen i en stor målebeger og fylle målebegeret med kaldt vann til mengden når 4-cup markør.

•  Hell halvparten av blandingen i kaffetrakteren en sving på maskinen din slik at blandingen renner gjennom kaffetrakter og inn i potten. Når blandingen er ferdig kjører gjennom maskinen, forkaste blandingen som nå er i potten.

•  Fyll kaffemaskinen med en annen gryte med rent vann og kjør trakting igjen. Sitronsyre er ikke giftig, men du ønsker å skylle sitronsyre ut av maskinen for å unngå enhver smak av bitterhet eller surt i din neste kanne kaffe. Når rent vann har kjørt en full syklus gjennom maskinen din, kast vannet.

•  Vent til maskinen er avkjølt. Når det er kult, kan du bruke den andre halvparten av blandingen til å rengjøre kokeplate, filter kurv og innsiden av kaffekanne. Fukt en ren klut eller svamp med blandingen og grundig skrubbe bort noen kafferester eller kalk.

•  Skyll delene som du rengjøres med en ren, fuktig klut, og la maskinen lufttørke.