Hovudside

Hvordan Plant en grapefrukt Uten Potting Soil

by Walther

Hvordan Plant en grapefrukt Uten Potting Soil

Selv om du kan bruke en potting jord for grapefrukt, gir en nonsoil blanding bedre drenering i rammen av potten. Disse jordfrie blandinger er også mindre utsatt for komprimering, som kan kveles røttene av grapefrukt treet. Grapefrukt kan ikke tolerere lengre perioder med kaldt vær, men du kan vokse dem som potteplanter i nesten alle klima. Dverg grapefrukt varianter fungerer best i potter på grunn av sin mindre størrelse.

Bruksanvisning


•  Plasser en 50-gallon potten på toppen en planter dryppskålen. Still et stykke mesh skjermen inne i potten, som dekker dreneringshull for å hindre blanding fra vaske ut under vanning.

•  Bland like deler grov sand, torvmose og kompostert bark. Fyll kjelen 1/3 full med blandingen.

•  Løft grapefrukt frøplante fra sin barnehage potten. Sette den inni forberedt 5-gallon beholder, spre røttene forsiktig. Legge til eller fjerne blanding fra potten til grapefrukt frøplanter sitter med sin krone, der stammen kommer fra røttene, 3 inches under kanten av potten.

•  Fyll rundt røttene med ekstra potting mix før det er plantet på samme dybde det vokste på i sin barnehage potten. Fast jordoverflaten med hendene.

•  Vann potten fra toppen før det overskytende fuktighet renner inn dryppskålen. Tom overflødig vann fra dryppskålen som ikke absorberes av potting blandingen 30 minutter etter vanning.

Tips og advarsler


  • Grapefrukt trenger seks til åtte timer med direkte sollys for å vokse og sette frukt. Plassere trærne utenfor i sommer for å gi nok lys og fuktighet, så overvintrer dem innendørs.
  • Potting blandinger som ikke inneholder jord ikke inneholder mange næringsstoffer. Gjødsle treet månedlig med et oppløselig kalium-rik gjødsel i løpet av våren og sommeren.