Hovudside

Hvordan å opprettholde røykvarslere

by Walther

En røykvarsler vil ikke hjelpe deg eller din familie hvis det ikke fungerer som den skal. Røykvarslere krever jevnlig vedlikehold for å sikre at de jobber effektivt. Regelmessig testing, utskifting og rengjøring batteri bør gjøres for å holde detektoren fungerer som den skal.

Bruksanvisning


•  Undersøk din røykvarsler hver måned for å teste det fortsatt fungerer etter hensikten. Skyv på testknappen for å høre alarmen. Hvis det ikke høres, sjekke batteridrevet enhet for å være sikker på at batteriet er satt riktig eller bytt om nødvendig. Hvis det er en elektrisk forbindelse, forsikrer kretsbryteren har ikke snudd, og at strømmen er slått på til detektoren.

•  Sett inn batteriene i din alarm årlig under produsentens anbefalinger.

•  Always umiddelbart bytte batteriet når alarmen utsteder lavt batterinivå støy. Vær oppmerksom på de kvitrende har en tidsbegrensning på det, og vil vanligvis slutte etter noen dager, om ikke du bytte ut batteriet. Pass på når du drar på ferie for å sjekke enheten ved retur for å være sikker på at den fremdeles fungerer som den skal.

•  Rengjør røykvarslere hvert år, som støv kan påvirke enheten. Gjør dette på batteri enheter ved å åpne alarmdeksel og støvsuging innvendig med en myk-stritter støvkost pensel.

For elektriske koblinger, slå av strømmen til enheten og bare støvsuge utenfor lufting av alarmen. Tilbake strømmen til detektoren og teste for å sørge for at alarmen går.

•  kjøpe nye røykvarslere gang hvert 10. år, som er den generelle livet av en enhet.

Tips og advarsler


  • Øve brannøvelser med familien for å sikre at du har en evakueringsplan i tilfelle brann.