Hovudside

Red Maple tre varianter

by Walther

Red Maple tre varianter

Rød lønn trær gir skygge og dekorativ verdi til boliger og kommersielle landskap. Finnes i mange varianter, disse trærne har flikete blader som gir lyse, prangende røde farger i den kjølige høstmåneder før den falt til bakken. Rød lønn trær er rund i formen og vokse godt gjennom det meste av landet.

Red Maple


Den rød lønn (Acer rubrum) er en skygge treet ofte brukt for den lyse later det tilbyr. Tradisjonelle røde Maples har røde blader om våren som viser grønt om sommeren og rød eller gul i høst. Denne type er i stand til å modne til en høyde på 40 til 60 meter, og en spredning på 40 fot. Disse trærne trives i USDA hardførhet Zones 3 til 9.

Japaenese Red Maple


Den japanske rød lønn (Acer palmatum atropurpureum) er en dekorativ treet som trives i USDA hardførhet soner 5 til 8. Det er ofte brukt i boliger og kommersielle landskap som et eksemplar eller grense treet på grunn av den lyse, prangende later det tilbyr. Ved forfall, kan japansk rød lønn trær nå en høyde på 15 til 25 meter og en spredning på 20 fot. Bladene måle 4 inches lange og har 5, 7 eller 9 fliker som danner grov form av en hånd. Hvert blad er en rødlilla farge på våren og høsten og grønt i sommer.

Red Sunset Maple


Rød solnedgang lønn (Acer rubrum 'Franksred') trær er skygge trær som vokser i USDA hardførhet Zones 4 til 8, noe som gjør dem egnet for alle, men de mest sørlige delene av USA. I de varme sommermånedene, dette treet gir lyse grønne blader, men kommer høsten, disse bladene blir en strålende orangish-rød. Ved forfall, solnedgang lønn trær nå en høyde på 45 til 50 meter og en bredde på 35 til 40 fot.

Sugar Maple


Sugar Maple (Acer saccharium) trær kan bli funnet i landskap innenfor USDA hardførhet Zones 3 til 8. Disse dekorative trær modnes til en høyde på 60 til 75 meter og en bredde på 40 til 50 fot. Bladene av sukkerlønn tiltaket 3 til 5 inches tvers og har fem lapper. Grønn i sommer, disse bladene blir en strålende rød og gul i høst.

Oktober Glory Maple


Oktober ære lønn (Acer rubrum 'oktober Glory') trær vokser i popularitet i bolig landskap. Dette treet vokser godt i USDA hardførhet sonene 4 til 9, noe som gjør det hensiktsmessig for alle, men de sørligste områder av USA. Ved forfall, kan oktober ære lønn trær nå 40 til 50 meter i høyde og 25-35 meter i bredden. På våren og sommeren bladene er mørkegrønne. Kom høst, de transformere til en knall rød, og legger lys farge til høstlandskap.