Hovudside

Hvordan finne en Hole i en over bakken pool

by Walther

Vann naturlig fordamper fra over bakken svømmebassenger, slik at du ikke kan merke en endring i vannstanden med en gang. Etter hvert kan du begynne å legge merke til vannstanden senking for fort for normal fordampning. Finne en lekkasje i et basseng duken er ikke alltid den enkleste tingen å gjøre. Men du trenger ikke en pool installasjon ekspert for å få jobben gjort.

Bruksanvisning


•  Inspiser gresskledd perimeter direkte rundt bassenget. Bassengvannet har klor i det, og konsekvent kontakt med klor vil slå gresset brun. Hvis du finner en brun flekk med gress rundt bassenget, føler oppdateringen av gresset. Hvis plasteret er fuktig, inspisere veggen av bassenget i nærheten av oppdatering av gress for lekkasjen.

•  Undersøk sand eller jord basen under og rundt bassenget for erosjon og fuktighet. Hvis du finner noen, inspisere basseng duken like over området for lekkasjen.

•  Se etter rust lekkasjer eller korrosjon på utsiden av bassenget. Noen bassenger er laget av korrugert metall, og andre er sammensatt av aluminium. Korrugerte metall vil vise tegn til brun misfarging mens aluminium vil vise tegn til hvit misfarging. Hullet vil være på toppen av misfargede området.

•  Hell blå konditorfarge i området der du mistenker lekkasjen. Som vannet kommer ut av bassengets liner, vil konditorfarge bevege seg mot hullet.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke kan finne lekkasjen i bassenget selv, inspisere avløp for bassenget. Det er mulig at en forsegling mellom to stykker av rør har begynt å lekke og hullet er ikke engang i bassenget. I tillegg, hvis du ikke kan finne lekkasjen, er det basseng lekkasje kjemikalier du kan legge til vannet for å plugge små hull du kan ikke finne.